UA

Камери 5ххх WizMind S від Dahua: інновації, які відкривають майбутнє відеоспостереження

🗓️ 08-02-2024
👁️ 746

Камери для відеонагляду Dahua

 

Серія камер 5ххх WizMind S від Dahua – це новітні технології для ефективного відеонагляду та максимальної безпеки.

 

Зупинимось детальніше на перевагах, які ви отримаєте у своєму відеонагляді з 5ххх WizMind S.

 

Технологія AI-Powered Image

 

Обробляє отриману картинку таким чином, щоб якість зображення стала якомога високою. Задля цього задіяний штучний інтелект. Ця технологія гарантує, що відзнятий матеріал буде чітким, докладним та оптимізованим для розширеного аналізу.

 

Deeplight

 

Це технологія, завдяки якій ви отримаєте в рази краще зображення при слабкому освітленні.

 

Якщо ви знайомі з технологіями Stalight та Stalight +, де матриця камери мала чутливість 0,005 або навіть 0,001 Люкс, то матриці з серії Deeplight мають світлочутливість від 0,001 до 0,0005 Люкс, тобто при екстремально-низькій освітленості, ви будете отримувати максимально контрастну та чітку картинку.

 

Щоб охопити якомога більший периметр, збільшена відстань ІЧ підсвітки – у деяких моделей даної серії навіть до 150 м.

 

Широкий набір аналітичних функцій

 

Підтримка метаданих, яка також є серед характеристик серії WizMind S, дозволяє проводити докладний аналіз та отримувати цінну інформацію з відзнятого відеоматеріалу. І також додане інтелектуальне виявлення звуку та облич, захист периметра та підрахунок людей, надаючи користувачам комплексні можливості спостереження. Проводити швидкий пошук силами сучасних реєстраторів Dahua

 

Функція захисту периметру допоможе з разючою точністю (до 99%) розпізнавати людей і транспортні засоби і камера навіть реагуватиме на швидке переміщення в кадрі, виявлення нелегального паркування, вештання та скупчення людей.

 

Інноваційна технологія AcuPick

 

У 2023 році Dahua представила передову технологію пошуку - AcuPick. Це дозволило поєднувати смарт-функції відеокамер та відеореєстраторів, щоб ви могли зручно та швидко проводити пошук конкретних об’єктів.

 

AcuPick - оновлений процес пошуку порівняно з іншими традиційними методами. Достатньо лише однієї дії і ви легко зможете виділити потрібний об’єкт пошуку у записі чи режимі реального часу.

 

Резервування живлення

 

Коли живлення РоЕ комутатора Dahua та адаптер живлення підключені одночасно, IPC (камера) може автоматично переключатися на інше джерело без перезапуску в разі відключення одного з них. Це забезпечує безперервну роботу пристрою і запобігає втраті відеоматеріалу навіть у непередбачуваних ситуаціях.

 

Такий механізм зберігає стабільність та надійність системи відеоспостереження, дозволяючи інсталяторам та користувачам бути впевненими в надійній роботі пристроїв навіть у найекстремальніших умовах.

 

При одночасному підключенні – в першу чергу буде задіяно живлення від блоку живлення.

 

Міцність корпусу

 

Серія 5ххх є пиле- та водонепроникною, стійка до суворих погодних умов, адже має ступінь захисту IP67. Тому камери є довговічними та придатними для встановлення у вуличних умовах.

 

Також упакування камери розроблене з екологічних та нетоксичних матеріалів, що дозволяє зменшити кількість використання пластику.

 

Як і де можна застосувати серію 5ххх?

 

  • Виявлення облич - корисний інструмент для різноманітних сфер: офіси, бізнес-центри, ТРЦ, розважальні заклади, критична інфраструктура, приватні рішення тощо.

Камери для відеонагляду Dahua

  • Захист периметру з можливістю фільтрації за типом об’єкту (людина/транспортний засіб) - ефективна функція для підтримання безпеки у будь-якому місці навіть за умов складного рельєфу та суворого клімату.

Камери для відеонагляду Dahua

  • Рітейл аналітика - зручна функція для торговельних мереж, щоб поліпшити бізнес-процеси, бо є змога здійснювати підрахунок осіб, контроль касових зон та ін.

Камери для відеонагляду Dahua

  • Метадані та спеціалізовані безпекові правила, які є важливими у тих випадках, коли потрібен додатковий контроль і стандартні методи вже не дають необхідного рівня безпеки. Можна виявити: нелегальну парковку, вештання, утворення натовпу, швидке переміщення повз кадр.

Камери для відеонагляду Dahua

 

Для оформлення замовлення переходьте за посиланням або зверніться до вашого персонального менеджера.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння