UA

Хмарна домофонія Hik-Connect: детальний огляд та налаштування

🗓️ 19-03-2024
👁️ 884

Хмарна домофонія Hik-Connect: детальний огляд та налаштування

Раніше ми вже анонсували оновлення Hik-Connect до версії 6.0. У цій статті ми детально розглянемо функціонал платформи та продемонструємо налаштування домофонії через хмарне рішення Hik-Connect у режимі для команд.


Hik-Connect: хмарне управління безпекою


Hik-Connect – це хмарна платформа, призначена для управління пристроями безпеки Hikvision. Вона ідеально підходить для малого та середнього бізнесу, а також для невеликих житлових комплексів. Платформа дає змогу:

  • Керувати пристроями безпеки та користувачами з будь-якої точки світу за допомогою смартфону або ноутбуку.
  • Не потребувати вкладень у сервери чи потужні комп'ютери, адже все управління відбувається у хмарі.
  • Забезпечувати безперебійну роботу системи 24/7.
    Легко масштабувати систему відповідно до потреб.


Побудова хмарної домофонії на базі Hik-Connect

 

Для роботи з системою Hik-Сonnect:

  • Зареєструйтеся на платформі за посиланням
  • Перейдіть на головну сторінку.



Для налаштування домофонії перейдіть у розділ “Відеодомофон”



Створіть віртуальну будівлю, до якої і прив’яжіть пристрої та користувачів:

  • Перейдіть у розділ Будівля, кнопка +Додати.
  • Заповніть всю необхідну інформацію про об'єкт.



Додайте пристрої в створений об'єкт:

  • Перейдіть у розділ Пристрій та обслуговування, оберіть об'єкт та натисніть кнопку +.
  • Заповніть дані головного домофону вашої системи. 



Поверніться до розділу відеодомофони та додайте до раніше створеного будинку головний домофон. Таким самим чином додаються монітори, встановлені всередині квартир, для їх дистанційного налаштування.

 




Головний домофон додано. Створіть мешканців будинку та надайте їм права проходу. Мешканців можна створити у раніше створеній кімнаті:

 

  • Розділ Відеодомофон → Кімната → Обрати будинок та кімнату → натисніть Додати резидента, або у загальному списку користувачів перейдіть у розділ Особа → кнопка Додати.
  • У картці користувача заповніть відповідні дані особи Ім’я/Прізвище, Електронну пошту (за якою зареєстрований або буде зареєстрований Hik-Connect), Номер телефону, Пін код, Біометричні дані.
  • Внизу картки користувача у розділі Рівень доступу, натисніть кнопку Додати та оберіть будівлю. 

 

Фото яке додається в картку буде використовуватися також для проходу через домофони з можливістю розпізнавання обличчя. Фото можна додати як на платформі, так і кінцевий користувач може самостійно його додати через застосунок Hik-Connect.





Натисніть кнопку Додати внизу сторінки, щоб зберегти користувача.

Тепер користувачу необхідно зареєструватися в системі Hik-Connect або увійти до існуючого облікового запису. У своєму обліковому записі мешканець побачить запрошення до користування домофоном: 

 

 

Після підтвердження запрошення у мешканця з’являється доступ проходу через головний домофон будинку за допомогою QR коду, блютузу, пін-коду, а також за сканом обличчя або іншими біометричними даними. Також необов'язково мати внутрішній монітор — всі виклики будуть спрямовані у мобільний застосунок, через який можливо відкривати двері з будь-якої точки світу, за умови доступу до мережі інтернет.

 

Доступний функціонал для кінцевого користувача


Мешканцю доступно кілька базових типів автентифікації:

Також, прямо з головної сторінки користувач має змогу створити тимчасову перепустку у вигляді QR коду. При створенні тимчасової перепустки, потрібно задати період дії, та кількість доступних проходів. Після створення цієї перепустки доступ по ній надається миттєво. 

У налаштуваннях свого акаунту користувач має змогу додати своє фото, яке автоматично буде завантажено у домофон для ідентифікації, фото членів сім'ї, змінити пін код, тощо. 

Адміністратор системи на платформі може керувати всіма користувачами, встановлюючи терміни дії облікових записів, тимчасово обмежувати доступ, налаштовувати пристрої, видавати додаткові перепустки для проходу, або видаляти застарілі чи втрачені. Також доступні детальні звіти за періоди, та перегляд подій в реальному часі. Майже всі ці опції доступні як на вебплатформі, так і в мобільному додатку.

І це лише один із багатьох прикладів використання платформи Hik-Connect 6.0. У наступних технічних статтях ми розглянемо інші можливості, такі як відео моніторинг та інтеграції охоронних сигналізацій до загальної системи хмарного керування безпекою будинку або малого та середнього бізнесу.  

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння