UA

Бюджетні термінали розпізнавання обличчя від Hikvision

🗓️ 13-05-2024
👁️ 435

Бюджетні термінали розпізнавання обличчя від Hikvision

Шукаєте надійне та доступне рішення для контролю доступу та обліку робочого часу? Зверніть увагу на бюджетні термінали розпізнавання обличчя від Hikvision! Ці пристрої поєднують в собі високу продуктивність, широкий спектр функцій та привабливу ціну, роблячи їх ідеальним вибором для малого та середнього бізнесу, а також для житлових приміщень.


Переваги бюджетних терміналів розпізнавання обличчя Hikvision

 

  • Швидке та точне розпізнавання облич. Завдяки передовим алгоритмам штучного інтелекту ці термінали можуть швидко та точно розпізнавати обличчя навіть в умовах слабкого освітлення.
  • Безконтактний контроль доступу. Це не лише економія часу, але безпечний та гігієнічний спосіб контролю доступу, адже вам не потрібно торкатися пристрою.
  • Широкий спектр функцій. Крім розпізнавання обличчя, ці термінали також підтримують зчитування карток, введення ПІН-кодів та облік робочого часу.
  • Інтеграція в існуючу систему безпеки. Термінали можливо підключити до вже існуючої системи безпеки та поєднати з іншими пристроями, камерами, домофонами, відео реєстраторами, контролерами доступу тощо, завдяки хмарному рішенню Hik-Connect 6 або локальному рішенню на основі HikCentral Professional.
  • Простота монтажу та використання. Термінали Hikvision доволі прості в монтажі та налаштуванні, а їх інтуїтивно зрозумілий інтерфейс робить їх зручними у використанні. Саме тому вони є ідеальним рішенням для малого бізнесу та житлових приміщень – встановити їх може кожен.
  • Доступна ціна. Бюджетні термінали Hikvision пропонують відмінне співвідношення ціни та якості, роблячи їх доступними навіть для невеликих бюджетів.


Які бюджетні термінали розпізнавання обличчя Hikvision обрати


Якщо ви шукаєте термінали розпізнавання обличчя від 4000 грн, рекомендуємо вам звернути свою увагу на моделі DS-K1T320MX та DS-K1T321MX.


Кожен із терміналів може містити базу для розпізнавання до 500 облич, а тому вартість терміналу складатиме від 9 грн за людину, що не так вже й дорого.


Бюджетні термінали розпізнавання обличчя від HikvisionБюджетні термінали розпізнавання обличчя від Hikvision

  • DS-K1T320MX – термінал оснащений 2-мегапіксельною камерою, яка може розпізнавати обличчя з відстані до 2 метрів. Він також має вбудований зчитувач карток та клавіатуру для введення ПІН-кодів.
  • DS-K1T321MX – термінал, що має всі функції DS-K1T320MX, а також додатковий модуль резервного живлення, який дозволяє йому працювати до 4 годин при відключенні електроенергії.


Додатковий модуль живлення DS-KAB321-B2:


Бюджетні термінали розпізнавання обличчя від Hikvision

Модуль DS-KAB321-B2 є незамінним для безперебійної роботи системи контролю доступу (ювелірний магазин, банк тощо), а також на віддалених об'єктах, де важко і дорого організувати резервні джерела живлення. 


Він забезпечує резервне живлення до 4 годин при відключенні електроенергії. Це робить його ідеальним вибором для створення безперебійної роботи системи безпеки в умовах блекаутів.


За необхідності цей модуль може бути встановлений окремо до будь-якого терміналу.


Замовляйте бюджетні термінали Hikvision вже сьогодні.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння