UA

Розширення асортименту VIA Security: прості, надійні та бюджетні камери відеоспостереження

🗓️ 15-08-2024
👁️ 749

Розширення асортименту VIA Security: прості, надійні та бюджетні камери відеоспостереження

Компанія VIA Security розширює асортимент і пропонує камери відеоспостереження, які за своїми ціновими та технічними характеристиками конкурують з традиційними аналоговими рішеннями.

 

Ми переконані, що український ринок потребує доступних безпекових рішень. Тому ми пропонуємо спектр обладнання, яке відповідає різним потребам та бюджетам.

 

Лінійка продукції VIA Security створена для безпеки як житлової, так і нежитлової нерухомості – камери VIA Security розроблені з урахуванням потреб користувачів, які шукають просте, надійне та доступне рішення для відеоспостереження.

 

Основні особливості та переваги камер VIA Security

 

Бюджетність


Ціни на камери VIA Security є конкурентоспроможними на ринку, що робить їх доступними для широкого кола споживачів. Наприклад, камери B12 та D12 – це рішення IP по ціні аналогових камер. За рахунок оптимального співвідношення якості та ціни, ці камери – ідеальні для широкого застосування в різних галузях, де потрібен надійний відеоконтроль: житловий і комерційний сектор, транспортні хаби та паркінги, міська інфраструктура тощо. 


Різноманітність моделей 


Лінійка включає три типи корпусів камер – буллет, відкритий купол та закритий купол, а також одна роботизована камера без зуму,  що дозволяє підібрати оптимальне рішення для будь-якого сценарію. Виявлення руху, тривога маскування, перетин лінії тощо.

 

Розширення асортименту VIA Security: прості, надійні та бюджетні камери відеоспостереженняРозширення асортименту VIA Security: прості, надійні та бюджетні камери відеоспостереженняРозширення асортименту VIA Security: прості, надійні та бюджетні камери відеоспостереженняРозширення асортименту VIA Security: прості, надійні та бюджетні камери відеоспостереження

 

Гнучкість та сучасність


Камери підтримують сучасні кодеки стиснення (H.265), що гарантує високу якість зображення при мінімальному навантаженні на мережу. Підтримка протоколів ONVIF та RTSP камерами та реєстраторами VIA Security значно розширює їх функціональні можливості та робить їх більш універсальними у використанні. Сумісність без обмежень: підключайте камери VIA до реєстраторів будь-якого бренду та навпаки.

 

Висока якість зображення


Камери VIA Security забезпечують чітке та деталізоване зображення навіть в умовах недостатнього освітлення завдяки інфрачервоному підсвічуванню. 

  • 2 Мп. Оптимальний варіант для більшості побутових потреб та невеликих комерційних об'єктів.
  • 3 Мп. Універсальне рішення для широкого спектру завдань.
  • 4 Мп. Ідеально підходить для об'єктів, де потрібна максимальна деталізація зображення.


Просте встановлення та налаштування


Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс мобільного та ПК додатків, а також наявність української мови в технічних документах спрощують процес інсталяції та налаштування камер. Підтримка української мови в усіх компонентах системи відеоспостереження VIA Security – це значний крок назустріч українському користувачеві. Гарантійний термін 12 місяці свідчить про високу якість та надійність обладнання.


Нестандартні конфігурації реєстраторів


VIA Security пропонує широкий асортимент реєстраторів з нестандартною кількістю каналів (5, 10, 20), що дозволяє підібрати оптимальне рішення під конкретні потреби клієнта. Це особливо актуально в тих випадках, коли стандартні 4, 8, 16 або 32 канали є або недостатніми, або надмірними.

Камери відеоспостереження VIA Security – це надійне та доступне рішення для організації відеоспостереження на різних об’єктах. Різноманітність моделей, висока якість зображення, просте використання у поєднанні з дуже приємною вартістю роблять їх відмінним вибором для як домашнього, так і комерційного використання.

Придбати продукцію VIA Security за найкращими цінами можна вже сьогодні на нашому сайті

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння