UA

Imou Life: всі пристрої IMOU в одному смартфоні

🗓️ 22-01-2021
👁️ 12707

 

Бренд IMOU компанії Dahua пропонує споживачам лінійку різноманітних продуктів, серед яких камери, дверні дзвінки, електрозамки тощо. Ці пристрої створені максимально простими у використанні, конфігуруванні та інсталяції. Вони не потребують специфічних знань у системах відеонагляду, навичок роботи зі спеціалізованим софтом, WEB-інтерфейсом чи долучення спеціалістів. 


Зробити користування усім цим набором техніки IMOU ще простішим покликаний мобільний додаток Imou Life. Достатньо мати при собі смартфон і доступ до інтернету. З налаштуваннями можна розібратися за декілька хвилин. 


•  Imou Life дозволяє дбати про свій дім з будь-якого куточка світу: ви можете дивитися відео зі свого помешкання в режимі реального часу та спілкуватися з рідними за допомогою двостороннього аудіозв’язку. За рахунок сповіщень про рух можна використовувати додаток в якості радіоняні, відслідковуючи переміщення дитини. 


•  Автоматичні відеозаписи з камери зберігаються на карті пам’яті та, за бажання, в хмарному сховищі IMOU (так вони залишаються доступними у разі пошкодження смартфона). Також програма дозволяє робити записи відео та скріншоти, які зберігаються в галереї телефону. Надавши спеціальний дозвіл на спільний доступ, можна ділитися файлами з близькими людьми.


•  Так само зручно спостерігати за домашніми улюбленцями, залишеними вдома, переглядаючи відео в режимі реального часу в своєму телефоні. 


•  Додаток дозволяє отримувати тривожні сповіщення на телефон і, якщо це передбачено в моделі камери, віддалено вмикати сирену та прожектор для відлякування зловмисників. Функція розпізнавання людей допомагає уникнути помилкових сповіщень. 


•  В офісі додаток дозволяє спостерігати за працівниками й спілкуватися з ними з будь-якого куточка світу, де є інтернет.


•  Система геозонування відстежує місцезнаходження телефону і автоматично відключає тривожні сповіщення на обладнанні IMOU, коли власник повернувся до приміщення. Таким чином, не потрібно щоразу знімати чи ставити під охорону об'єкт. Система працює з Google Maps і дозволяє регулювати радіус зони відключення.
Додаток доступний для користувачів смартфонів на базі iOS і Android.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння