UA

Алгоритми штучного інтелекту у відеореєстраторах

🗓️ 03-08-2021
👁️ 18188

Мережеві реєстратори від Dahua серії NVR2000-I – зручні, доступні, функціональні і розумні девайси на 4, 8, 16 каналів. Серед основних функцій цих пристроїв - розпізнавання облич і транспортних засобів, що призводить до зменшення кількості помилкових спрацьовувань, а також забезпечує захист периметру. Ці реєстратори високоефективні і прості у використанні.

 

Передова технологія WizSense

 

В основі функціоналу пристроїв серії NVR2000-I лежить технологія WizSense, яка базується на алгоритмах штучного інтелекту (АI). AI-алгоритми, зокрема, забезпечують роботу SMD - розумного детектора руху Smart Motion Detection, який здатний розпізнавати людину і автомобіль.

 

AI дозволяє користувачам не тільки розпізнавати, але і аналізувати особливості зовнішнього вигляду людини або кузова автомобіля. Це відбувається завдяки поліпшеній продуктивності NVR 4.0, що дозволяє виконувати інтелектуальний пошук по архіву, в який записується відео з відповідними тригер-мітками.

 

Оптимальне рішення для розпізнавання облич

 

Використовуючи IP-камери будь-якого виробника, реєстратори NVR2000-I серії дозволяють організувати 1 канал розпізнавання облич, або 2 канали захисту периметру.

 

При використанні камер Dahua з Face Detection, можна налаштувати до 4-х каналів розпізнавання облич, або до 8 каналів захисту периметру (за умови використання Dahua-камер з системою інтелектуальної відеоаналітики Intelligent Video Surveillance (IVS).

 

Таким чином, лінійка мережевих реєстраторів NVR2000-I від Dahua на даний момент є найбільш доступним рішенням для розпізнавання облич на базі CCTV-обладнання Dahua в Україні.

 

Що стосується зберігання відео, в лінійці є моделі на 1 і 2 HDD диска.

 

Доступ до реєстратора серії NVR2000-I від Dahua можна отримати з мобільного додатка DMSS, а також софта на ПК або ноутбуці без виділеної IP адреси (підтримка технології P2P).

 

Лінійка NVR2000-I представлена наступними реєстраторами:

 

DHI-NVR2104-I

DHI-NVR2108-I

DHI-NVR2108HS-I

DHI-NVR2116-I

DHI-NVR2104-P-I

DHI-NVR2108-8P-I

DHI-NVR2216-I

DHI-NVR2216-16P-I

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння