UA

Крутіше нікуди: DS-PDP18-EG2 PIR від Hikvision

🗓️ 24-11-2021
👁️ 13426

Бестселер повернувся! Викупивши Pyronix, компанія Hikvision поклала його технології в основу своїх датчиків. Таким чином, ІЧ-датчик COLT10DL від Pyronix «легким рухом руки» перетворився на ще крутіший DS-PDP18-EG2 PIR від Hikvision! Все найкраще від COLT10DL: 3D-оптика з мінімальною «мертвою зоною», герметична оптична система, невисока вартість – тепер у оновленій версії від світового гіганта систем безпеки.

 

Ще більше переваг

 

Дальність виявлення руху датчиків DS-PDP18-EG2 складає до 18 метрів, в кут виявлення – 85.9 градусів. У випадку виявлення рухомих об’єктів в радіусі дії, девайс активізує сигнал тривоги, що дозволить вчасно зреагувати на небезпеку та запобігти крадіжці або пошкодженню майна.

 

Інноваційний модуль, створений на базі Smart Environment Control Technology (алгоритму інтелектуального аналізу), допомагає значно зменшити кількість помилкових тривог та підвищити рівень безпеки об’єкта. Наприклад, датчик не реагуватиме на домашніх та свійських тварин вагою до 10 кг.

 

Лінза 3D Optical забезпечує точне фокусування датчика, повне покриття зони дії та максимально зменшує «мертву зону».

 

Герметична оптична система надійно захищає корпус пристрою від можливого проникнення комах, руху повітря в його передній частині та від випадкових відображень ІЧ-випромінювання всередині корпусу.

 

За допомогою технології IFT (Independent Floating Thresholds), пристрій легко підлаштовується до навколишніх змін температури, дії електричного або магнітного поля та автоматично забезпечує необхідний рівень чутливості.

 

Функція цифрової температурної компенсації вмикається та вимикається в автоматичному режимі. Таким чином, датчик регулює діапазон робочих температур та забезпечує точне спрацювання у випадку тривоги.

 

Та все ж ключовою відмінністю даного датчика від аналогічних у бюджетному сегменті є наявність ланцюга з кінцевими резисторами (EOL). Це дозволяє охоронній системі класифікувати різні стани зони спостереження та інтерпретувати їх у кількох варіантах: тривога, несправність або норма.

 

Де і як встановлювати?

 

Використання інфрачервоних датчиків руху DS-PDP18-EG2 PIR від Hikvision забезпечує надійну охорону будь-яких приміщень: від службових чи промислових споруд різного масштабу до приватних будинків і квартир.

 

Якщо у приміщенні відсутнє опалення, наявні потужні радіоперешкоди, або, зрештою, у вас обмежений бюджет на охорону, стандартні бездротові системи сигналізації не стануть найкращим рішенням. Для організації надійної системи безпеки на таких об’єктах рекомендуємо встановити DS-PDP18-EG2.

 

Цей універсальний пристрій можна використовувати з охоронною панеллю будь-якого сучасного виробника, а також інтегрувати його у бездротову охоронну систему Ajax за допомогою модуля MultiTransmitter. Після цього ви зможете віддалено керувати обладнанням з допомогою зручного мобільного додатку, встановленого на вашому смартфоні.

 

Серед основних технічних характеристик датчиків:

 

  • Радіус дії до 18 м, 85,9 °;
  • Швидкість реагування - від 0,3 до 2 мс;
  • Чутливість: висока, автоматична або низька;
  • Опція захисту від пересування зловмисника повзком;
  • Фільтр прямого світла - 6500 лк;
  • Світлодіодний індикатор;
  • Не спрацьовує на тварин вагою до 10 кг;
  • Живлення від постійного струму потужністю від 9 до 16В;
  • Діапазон робочих температур від -10 ° C до + 55 градусів;
  • Висота встановлення від 1.8 до 2.4 метрів.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння