UA

DH-HAC-HFW1231TMP-I8-A – краще бюджетне рішення для дому та бізнесу

🗓️ 01-12-2021
👁️ 24339

Ця камера поєднує широкі можливості для відеоспостереження і відмінне співвідношення ціна-якість. DH-HAC-HFW1231TMP-I8-A – сучасний девайс для застосування у житловому секторі, на об'єктах малого та середнього бізнесу. Завдяки 80-метровому «розумному» ІЧ-підсвічуванню, це дуже вдале рішення для ділянок з недостатнім освітленням.

 

Камера є оновленою версією HFW1220D.

 

Розглянемо найцікавіші її можливості.

 

Starlight-матриця зі світлочутливістю 0,002Лк + 80 метрів ІЧ підсвічування + оптика з фокусом 3,6 мм роблять цю камеру ідеальною для реалізації таких сценаріїв як:

 

  • захист периметра
  • огляд вузьких довгих проїздів, коридорів, тунелів
  • як точку детекції та розпізнавання облич (якщо використовувати з AI XVR Dahua)

 

WDR130dB для створення деталізованого зображення

 

Технологія WDR підходить для зйомки контрастних сцен. Вона створює гармонійний баланс між надто яскравими та затемненими ділянками. Зображення виходить чітким за будь-якого рівня освітленості, в будь-яку погоду. Можна легко розглянути найдрібніші деталі картинки.

 

Технологія SuperAdapt

 

Автоматично налаштовує параметри кольору, контрасту, балансу білого, підвищує яскравість, адаптується до складних умов і успішно справляється зі своїми завданнями при нестабільному або зустрічному освітленні: у дверях, холах, біля вікон. Завдяки SuperAdapt за умов яскравого освітлення можна уникнути перетримки.

 

Smart IR: 80-метрове ІЧ-підсвічування

 

«Розумне» ІЧ-підсвічування від Dahua забезпечує найкращі характеристики зображення при слабкому освітленні. Smart IR – це технологія, що гарантує рівномірну чіткість та контрастність ч/б зображення. Також вона запобігає переекспонуванню картинки у випадку, якщо об'єкт підходить надто близько до камери.

 

Вбудований мікрофон та якісна передача звуку

 

Ця HDCVI-камера передає аудіосигнал з максимальною точністю коаксіальним кабелем. У камері реалізовано функцію Broadcast Audio – фірмову «фішку» Dahua. Суть у тому, що аналогова камера оцифровує звук прямо у себе на борту, в реєстратор йде аналоговий відео-сигнал і звук – але вже у вигляді цифри!

 

Повністю металевий корпус

 

Корпус із металу, рівень захисту IP67 – камера відмінно підійде для встановлення у складних умовах.

 

DH-HAC-HFW1231TMP-I8-A довговічна, надійно захищена від вологи та пилу. Допустима температура навколишнього середовища – від -40°C до +60°C.

 

Компактність та легка вага (650 г), висока продуктивність, чітке зображення як об'єктів, розташованих поблизу, так і вдалині від камери, точна передача кольорів, унікальна обробка звуку. DH-HAC-HFW1231TMP-I8-A – це відмінне ефективне рішення в бюджетному сегменті .

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння