UA

СВІТЛУ БУТИ! У продажу з’явилась потужна електростанція AlphaESS

🗓️ 29-12-2022
👁️ 931

Компанія VIATEC почала реалізацію в Україні портативних джерел живлення моделі BLACKBEE-1000, від бренду енергетичної продукції AlphaESS. Станції уже можна замовити, забезпечивши автономне електропостачання під час стабілізаційних вимкнень.

 

Переваги AlphaESS BLACKBEE-1000

 

 

Ця компактна, але потужна електростанція є справжнім рішенням на час відсутності енергії. Від неї може одночасно живитись до 12 різноманітних приладів. У тому числі відносно витратних.

 

Номінальна потужність становить 1000Вт, у той час як пікова досягає вдвічі більшого показнику. Ємність акумулятору — цілих 1036 Вт-год.

 

Станція має кілька розеток, а також USB для прямого заряджання мобільних пристроїв. Загальна вага становить 11 кг, що дає змогу переносити джерело живлення.

 

Завдяки наявності BLACKBEE-1000, можна на тривалий час забезпечити себе освітленням та можливістю працювати, використовуючи побутову або офісну техніку.

 

Акумулятор та зовнішній адаптер

 

Кількість повних циклів заряджання — 1000 до досягнення значення 80%. Навіть після активного трирічного використання з умовою повного розрядження, ємність буде зберігатись на рівні принаймні 829 Вт-год.

 

А якщо не допускати вичерпання заряду та користуватись обладнанням не щодня — початкові значення зберігатимуться роками.

 

Окрім цього, у станції є зовнішній адаптер, який безпечніше заряджає пристрій. Наприклад, цей спосіб захищає від перенапруги. У разі її різкого збільшення, адаптер бере на себе негативний вплив, а станція залишається працездатною.

 

І навпаки, адаптер успішно заряджає джерело навіть при недостатньої напрузі, на рівні від 100В, замість стандартних 220В.

 

Складова гібридних електростанцій

 

За наявності електроенергії, прилад можна зарядити від мережі, та користуватись виключно як резервом. Або зробити складовою власної генерації, наприклад, підключивши до сонячних панелей.

 

Тоді світло буде не лише під час роботи акумулятора, враховуючи постійний видобуток та перетворення енергії незалежно від стану зовнішніх мереж.

 

У клієнтів уже є змога придбати AlphaESS BLACKBEE-1000 та оцінити усі її можливості.

 

Оформити замовлення можна за посиланням або звернувшись до вашого персонального менеджера.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння