UA

Огляд лінійок Sidewinder та Voyage від AGM: кращі у всьому

🗓️ 30-03-2023
👁️ 1123

 

Приголомшлива новина!

 

Ми очікуємо на дві абсолютно нові лінійки тепловізорів AGM. Мова про тепловізори AGM Sidewinder та AGM Voyage – найпотужніші на ринку прилади з передовими тактико-технічними характеристиками. Далі розглянемо особливості та переваги кожного.

 

Тепловізор AGM Sidewinder: основні характеристики та переваги

 

Він відрізняється надзвичайно чітким зображенням та вражаючим розпізнаванням деталей.

 

Вища чутливість у поєднанні з сенсором високої роздільної здатності та оптикою зі збільшеною апертурою забезпечує найкращу якість, деталізацію, високо контрастне та інформативне зображення за будь-яких погодних умов.

 

Сфери застосування тепловізійного монокуляра AGM Sidewinder доволі широкі, через його надпотужні можливості, які можна описати у наступних пунктах:

 

• Надзвичайно висока теплова чутливість, NETD<20mK

 

Висока теплова чутливість забезпечує ідеальне розпізнавання деталей навіть у найскладніших погодних умовах, коли об'єкт і фон мають мінімальну різницю температур. Крім того, розроблений тонкоплівковий матеріал з оксиду ванадію з високим TCR значно покращує чутливість. Найдрібніші деталі об'єктів та фону можна легко відрізнити.

 

• Високоякісна матриця

 

Інноваційні технології в тепловізійних монокулярах AGM Sidewinder, пов’язані з отриманням найчіткішого зображення. Монокуляр оснащений висококласною матрицею 12 мкм і роздільною здатністю до 640x512 пікселів, забезпечує чудову температурну роздільну здатність, що робить тепловізійне зображення значно різкішим і контрастнішим.

 

• Об'єктив з надвеликою апертурою f/0.9.

 

Завдяки високоефективній асферичній германієвій лінзі з надвеликою діафрагмою f/0,9 об'єктив має кращу здатність уловлювати температурне випромінювання. Рівень уловлювання температурного випромінювання збільшено на 19%, порівняно з діафрагмою f/1.0. Чим ширша діафрагма, тим більше інфрачервоних променів отримує тепловізор і зображення на екрані стає більш деталізованим та чіткішим.

 

• Удосконалений алгоритм обробки зображень власної розробки - Image Pro

 

Image Pro - власний алгоритм обробки зображень, який забезпечує якісну візуалізацію цільових об'єктів і фону та максимально оптимізує цифрове зображення в залежності від цілей та умов спостереження.

 

• Змінна батарея великої ємності

 

Особливості вибору тепловізійного монокуляра AGM Sidewinder часто пов’язані з автономністю. На одному акумуляторі пристрій може працювати до 6 годин. Завдяки зручній функції заміни, користувач може використовувати декілька акумуляторів для забезпечення безперервної роботи. Крім того, будь-який звичайний павербанк, підключений через інтерфейс Type-C, можна використовувати як зовнішнє джерело живлення.

 

• Велика дальність виявлення до 2600м та велике поле зору до 22м при 100м

 

Підходить для різних умов спостереження, даючи значну перевагу при переслідуванні вночі на великих відстанях, з укриття в полі, або забезпечуючи ідеальний огляд у лісовій місцевості на коротких відстанях.

 

• Потужний цифровий зум до 8-кратного збільшення

 

Завдяки 8-кратному цифровому зуму об'єкти можна надійно ідентифікувати та розпізнавати. Жодна деталь не залишається прихованою, навіть на великій відстані.

 

• Ергономічний циліндричний дизайн

 

Компактна циліндрична форма та дизайн пристосований до роботи однією рукою та оптимізований для комфортного використання як лівшами, так і правшами. Пристрій виготовлений з м'якого та приємного матеріалу для комфортного використання.

 

• Досконалий дизайн компонентів для інтуїтивного керування та простоти використання

 

Як правильно використовувати тепловізори AGM Sidewinder? У цьому питанні зможе розібратись навіть людина без досвіду. З урахуванням відгуків користувачів, було значно вдосконалено дизайн компонентів, щоб він краще відповідав реальним потребам використання.

 

Розташування кнопок дуже зручне для користувача, а завдяки різним формам, кожна функція може бути ідентифікована та керована інтуїтивно та швидко - навіть у рукавичках або у повній темряві.

 

• Міцний магнієвий корпус і матеріал покриття об'єктива для тривалого використання

 

Міцний магнієвий корпус запобігає корозії під впливом поту, дощу, туману та роси. Об'єктив виготовлено за технологією покриття SDLC, що ефективно запобігає появі подряпин. Завдяки ступеню захисту IP67 пристрій можна занурювати у воду на глибину до 1 метра на 30 хвилин. Він ідеально підходить для постійного і часто жорсткого використання.

 


 

Бінокулярний тепловізор AGM Voyage та його переваги

 

Цей пристрій поєднує вражаючі характеристики та можливості, створюючи рішення у форматі "все в одному". Бінокль серії VOYAGE поєднує в собі тепловізійну камеру, цифрову денну та нічну камери, лазерний далекомір та працює в будь-яких погодних умовах, що забезпечує унікальні можливості спостереження навіть на великій відстані і в будь-який час доби.

 

• Високочутлива тепловізійна камера 20mK

 

Камера має надзвичайно високу теплову чутливість (NETD<20mK) та високу роздільну здатність теплової матриці (до 640x512 @12 мкм). Об'єктив з надвеликою апертурою f/0.9, тобто покращений на 19%. Має інноваційний алгоритм обробки зображень Image Pro. Для камери характерна велика дальність виявлення до 2600 м зі стандартним об'єктом висотою 1,7 м. Потужно збільшує зображення до 91x, до 5,7x оптичного збільшення в поєднанні з 16-кратним цифровим зумом.

 

• 2560x1440 HD камера вдень та вночі

 

Зображення з високою роздільною здатністю 2560x1440 забезпечує яскраву та чітку картинку вдень. Підтримує умови низької освітленості 0.001Lux. Оснащена унікальним режимом захисту від запотівання, забезпечуючи чіткість зображення при тумані.

 

• Лазерний далекомір на 1000 м

 

Бінокль AGM VOYAGE – це тепловізійний бінокуляр з лазерним далекоміром, дальністю дії до 1000 м та точністю ± 1 метр, що допомагає визначити відстань до цілі для прийняття правильних рішень.

 

Тепловізійний бінокуляр AGM VOYAGE оснащений спеціальними інтелектуальними функціями

 

Автоматичне ввімкнення та вимкнення дисплея. Коли пристрій тимчасово знаходиться далеко від очей користувача, його дисплей автоматично вимикається, щоб уникнути витоку світла з окуляра.

 

• GPS ТА DMC

 

Функція GPS та цифрового магнітного компаса (DMC) забезпечує точне визначення місцезнаходження об'єкта завдяки точному вимірюванню азимута відносно напрямку північного магнітного полюса та точної висоти об'єкта спостереження відносно спостерігача.

 

• Локальний альбом

 

Записані фото та відео можна переглядати в локальному альбомі пристрою для більш зручного та швидкого прийняття оперативних рішень.

 

• Розроблено дизайнером, лауреатом премії Red Dot

 

Серія AGM Voyage, розроблена командою дизайнерів, відзначених нагородами Red Dot, не тільки відповідає реальним потребам користувачів, але й дозволяє їм відчути естетичну красу технологій.

 

• Можливості налаштувань

 

Міжзінична відстань VOYAGE регулюється від 60 мм до 70 мм, щоб задовольнити потреби різних користувачів. Підтримує діапазон діоптрій від -5 D до +3 D. Інтелектуальне розташування кнопок ідеально підходить для інтуїтивно зрозумілого керування.

 

Тепловізори AGM Sidewinder та AGM Voyage незабаром з’являться на нашому складі.

 

Нагадуємо, для ЗСУ та волонтерів діють спеціальні умови придбання.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння