UA

Сервісне рішення від Hik-Partner Pro для охоронних компаній

🗓️ 03-11-2023
👁️ 945

 

Охоронні компанії сьогодні стикаються з численними викликами, пов'язаними з інтеграцією пристроїв, численними поїздками на об'єкти для конфігурації обладнання та частими виїздами груп швидкого реагування на хибні тривоги.

 

Однак завдяки сервісу Hik-Partner Pro всі ці задачі та процеси можуть бути значно спрощені та оптимізовані.

 

Далі ми розглянемо, як платформа допомагає вирішити питання та покращити ефективність роботи компаній галузі.

 

Інтеграція пристроїв та моніторинг: Простий та швидкий процес

 

Однією з основних складностей для охоронних компаній є інтеграція пристроїв з програмним забезпеченням для моніторингу. Hik-Partner Pro пропонує безкоштовне програмне забезпечення IP Receiver Pro для швидкої та простої інтеграції.

 

Як це працює?

 

1. Інженер встановлює та налаштовує системи сигналізації та відеоспостереження на об'єкті.
2. Після завершення налаштувань, користувач обирає охоронну компанію в Hik-Partner Pro та подає запит на пультовий моніторинг.
3. Інший інженер компанії приймає запит та додає обладнання до внутрішнього програмного забезпечення для подальшого моніторингу.

 

 

Усі налаштування, такі як IP-адреси пульта центрального спостереження, порти та інші дані для передачі сповіщень, автоматично прописуються на хаби, що дозволяє значно заощадити час та зменшити ризик помилок.

 

Детальна інструкція для інженерів розміщена в базі знань VIATEC.

 

Зручна конфігурація пристроїв та їх моніторинг

 

Hik-Partner Pro надає доступ до конфігурації пристроїв без необхідності фізичної поїздки на об'єкт. Це дозволяє економити час та ресурси охоронних компаній. Крім того, є можливість відстежувати стан працездатності обладнання Hikvision за допомогою функції "Моніторингу працездатності".

 

Також важливо відзначити, що в клієнтському застосунку Hik-Connect відображається логотип компанії, що сприяє підвищенню впізнаваності вашого бренду. Крім того, клієнти мають прямий доступ до контактів компанії в застосунку, що дозволяє швидко зв'язатися з працівниками охоронної компанії.

 

Відеопідтвердження тривог та оптимізація реагування

 

За допомогою програмного забезпечення IP Receiver Pro, охоронні компанії для підтвердження тривог можуть переглядати записані відео на камери детекторів або відеокамерами Hikvision, що встановлені на об'єкті. Це дозволяє операторам пульта центрального спостереження (ПЦС) оцінити ситуацію та прийняти правильне рішення стосовно виїзду груп швидкого реагування (ГШР).

 

Завдяки фотопідтвердженню оператори ПЦС бачать, що відбувається на об'єкті, і можуть надати докладну інформацію ГШР. Якщо це хибне спрацювання системи, інженери можуть швидко коригувати налаштування через платформу НРР, зменшуючи витрати на виїзди.

 

Нагадаємо, що сигналізація AX Pro дозволяє використовувати камери з технологією AcuSence як охоронні детектори, що допомагає уникнути хибних спрацювань та розширити систему безпеки.

 

Платформа Hik-Partner Pro вирішує ключові завдання, з якими стикаються охоронні компанії, надаючи ефективні інструменти для інтеграції, конфігурації та моніторингу, що полегшують роботу і забезпечують оптимальне використання ресурсів, дозволяючи надавати надійні послуги та гарантувати безпеку клієнтів.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння