UA

Нове постачання мережевого обладнання Ruijie

🗓️ 18-12-2023
👁️ 973

Ми отримали нову партію мережевого обладнання від провідного світового виробника Ruijie.

 

До постачання увійшли три нові потужні моделі:

 

RG-M32 – MESH маршрутизатор з підтримкою WiFi6;

RG-EST100-E – Wi-Fi міст 2,4 Ггц для відстані до 500 м;

RG-RAP6202(G) – вулична дводіапазонна точка доступу з підтримкою WiFi 5

 

RG-M32: потужний MESH маршрутизатор для домашніх та бізнес-мереж

 

Модель RG-M32 – це MESH маршрутизатор, який забезпечує швидку та стабільну передачу даних, завдяки чотирьом вбудованим дводіапазонним антенам та восьми підсилювачів сигналу. Він підтримує стандарт WiFi 6, що дозволяє досягти швидкості передачі даних до 3200 Мбіт/с.

 

Маршрутизатор RG-M32 розроблений для використання в домашніх та бізнес-мережах. Завдяки чіпсету корпоративного рівня, забезпечує кращу стабільність під великим навантаженням та високу пропускну здатність, що дозволяє одночасно підключати до мережі безліч пристроїв: смартфони, ноутбуки, телевізори та інше.

 

RG-EST100-E: Wi-Fi міст для створення надійних зв'язків

 

Модель RG-EST100-E – це комплект із двох Wi-Fi мостів, який дозволяє створювати надійні зв'язки між двома точками, розташованими на відстані до 500 м. Вони працює на діапазоні 2.4ГГц, що дозволяє досягти швидкості передачі даних до 300 Мбіт/с. Має захищений водостійкий корпус с захистом IP55 та може працювати за температури від -30°C~60°C

 

WiFi мости RG-EST100-E розроблено для коротких дистанцій PTP , використовуються для створення надійного зв'язку між двома об'єктами, забезпечення бездротового доступу до мережі в місцях, де немає можливості прокласти кабель та підключення віддалених пристроїв до мережі.

 

RG-RAP6202(G): вулична точка доступу для масштабованих мереж

 

Модель RG-RAP6202(G) - це зовнішня всеспрямована точка доступу, яка працює за стандартом WiFi5. Вона забезпечує швидкість передачі даних до 400 Мбіт/с у діапазоні 2,4 Ггц і до 867 Мбіт/с у діапазоні 5 Ггц. А чотири вбудовані антени з високим коефіцієнтом посилення, забезпечують повне покриття з радіусом 100 метрів на 2,4 ГГц і 300 метрів на 5 Ггц.

 

Вулична точка RG-RAP6202(G) застосовується для створення масштабованих мереж у громадських місцях (парки, площі, торгові центри, і т.д.), забезпечення бездротового доступу до мережі в промислових зонах та підключення віддалених пристроїв до мережі.

 

Нове постачання мережевого обладнання Ruijie - це відмінна можливість оновити вашу мережеву інфраструктуру і задовольнити всі вимоги клієнтів.

 

Переходьте за активними посиланнями у статті та оформлюйте замовлення у особистому кабінеті, або зверніться до свого персонального менеджера.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння