UA

Нове постачання обладнання від Ruijie: широкий вибір рішень для Wi-Fi мережі

🗓️ 05-01-2024
👁️ 966

Мережеве обладнання Ruijie Reyee

 

Розпочинаємо рік з чудової новини. Ми отримали нове постачання мережевого обладнання від Ruijie, одного із провідних світових виробників. Новий асортимент включає в себе широку лінійку точок доступу, некерованих та керованих PoE комутаторів та маршрутизаторів.

 

Потужний ігровий роутер RG-EW3000GX PRO

 

Нова модель RG-EW3000GX PRO – це передове рішення бездротового зв’язку, що забезпечує високу продуктивність для ігрових консолей, ПК та інших пристроїв завдяки надшвидкому стандарту Wi-Fi 6 з каналом 160 МГц, технології MU-MIMO та BSS усі ваші пристрої отримують високу швидкість передачі даних до 3000 Мбіт/с.

 

Підтримує агрегацію WAN, що забезпечує надвисоку швидкість гігабітного дротового зв’язку. Ви можете насолоджуватися дротовою швидкістю 2 Гбіт/с від роутера до ПК та ігрової консолі.

 

RG-EW3000GX PRO оснащений ігровим механізмом GameFast, який відкриває спеціальний канал для ігрових сервісів. GameFast надає пріоритет ідентифікації та пересиланню ігрових даних, щоб інші служби не впливали на ігрові сервіси.

 

З п'ятьма зовнішніми всеспрямованими антенами з посиленням 2.4GHz: 5 dBi та 5GHz: 5 dBi забезпечує стабільне та потужне підключення до 192 користувачів. Просунуті технології, такі як Ruijie DDNS, Reyee Mesh, WPA3, MU-MIMO, BSS Coloring, Wi-Fi Optimization, QoS (WMM) роблять цей пристрій найкращим рішенням для забезпечення безпеки та ефективності мережевої взаємодії.

 

Настінна гігабітна точка доступу RG-RAP1201 з підтримкою WiFi 5

 

Модель RG-RAP1201 – нова гігабінта AC1300 настінна точка доступу із подвійним радіо. Підтримує протоколи бездротового зв’язку 802.11 a/b/g/n/ac з швидкістю передачі даних до 1267 Мбіт/с, а завдяки підтримки технології MU-MIMO під 802.11ac Wave2, пристрій забезпечує швидкий та стабільний доступ до вашої Wi-Fi мережі.

 

Та завдяки вбудованим антенам з посиленням для 2,4 ГГц: 2 дБі, 5 ГГц: 2 дБі та технології MU-MIMO 2x2 на частотах 2,4 ГГц та 5 ГГц, RG-RAP1201 забезпечує надійним покриттям. З двома мережними портами 10/100/1000 База-Т, точка доступу надає гнучкість у розгортанні та підтримує передачу даних з високою пропускною здатністю.

 

Смарт керований PoE комутатор RG-ES206GS-P

 

6-портовий комутатор Ruijie RG-ES206GS-P – це сучасне потужне рішення для побудови мережі. Модель оснащена 6 гігабітними ethernet портами та 1 combo SFP, має загальну комутаційну здатність 12 Гбіт/с. Завдяки такому поєднанню, комутатор забезпечує надійну та ефективну передачу даних. Підтримуючи стандарти PoE (IEEE 802.3at/IEEE 802.3af) із загальною потужністю 54 Вт, RG-ES206GS-P дозволяє живити підключені пристрої, роблячи інфраструктуру більш гнучкою та зручною.

 

З високою швидкістю пересилання в 8,93 мільйонів пакетів на секунду та максимальним числом VLAN до 16, комутатор Ruijie RG-ES206GS-P забезпечує швидкий та стабільний обмін даними у мережах різної складності.

 

Смарт керований PoE комутатор RG-ES210GS-P

 

Потужна модель RG-ES210GS-P оснащена 10 портами 10/100/1000Base-T, 1 combo SFP та 8 портами з підтримкою PoE+ та забезпечує не тільки швидке та стабільне з'єднання, але й живлення підключених пристроїв.

 

З комутаційною здатністю 20 Гбіт/с та швидкістю пересилання в 14,8 мільйонів пакетів на секунду, пристрій гарантує ефективну передачу даних у мережі. З підтримкою PoE (IEEE 802.3at/IEEE 802.3af) та загальною потужністю 120 Вт, комутатор забезпечує зручність в управлінні живленням усіх підключених пристроїв. З таблицею MAC-адрес на 4000 записів, комутатор забезпечує стійку та надійну роботу з великою кількістю пристроїв у мережі.

 

Нові моделі обладнання Ruijie надають широкий вибір рішень, які дозволяють створювати високопродуктивні та надійні Wi-Fi мережі.

 

Щоб придбати потужні новинки, скористайтеся активними посиланнями та оформіть замовлення у вашому особистому кабінеті, або зв’яжіться з вашим персональним менеджером.

 

Крім цих моделей, нове постачання обладнання Ruijie включає в себе також багато інших точок доступу, некерованих і керованих PoE комутаторів та маршрутизаторів.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння