UA

Нові моделі MikroTik: розширені можливості завдяки потужним інноваціям

🗓️ 06-02-2024
👁️ 1539

Комутатори, маршрутизатори та точки доступу від MikroTik

Швидкий та стабільний Інтернет – це повсякденна необхідність для кожної людини, бізнесу та дому.

 

Прагнучи до постійного вдосконалення вашої мережі, пропонуємо ознайомитися з інноваційними моделями мережевого обладнання MikroTik із нового постачання, в основі яких – передові технології та вражаючі можливості.

 

 

Пристрій, який забезпечить вам миттєве з’єднання завдяки потужній комбінації восьми 2,5-гігабітних портів Ethernet і двох 10-гігабітних портів SFP+ в компактному і якісному корпусі. На додачу, наявні SFP+ порадують вас різними швидкостями передачі даних: 1G, 2,5G і навіть – 10G. Тому, якщо необхідно, дана модель може працювати 10x2,5G.

 

Крім того, комутаційний чіп Marvell 98DX226S разом у поєднанні з вбудованим двоядерним процесором ARM забезпечують максимальне використання потенціалу RouterOS v7.

 

Завдяки цим характеристикам ви можете виконувати різноманітні завдання: VLAN, Jumbo-фрейми, Link aggregation, налаштування правил ACL і багато інших. Зокрема, Ви можете зробити деяку апаратну розвантажену Layer-3 маршрутизацію.

 

 

Має покращений функціонал, але натомість зберіг червоний дизайн і доступну ціну.

 

L009 може похвалитися потужним двоядерним процесором ARM, який виводить на вищий рівень такі функції: маршрутизація, фільтрація, брандмауер, апаратне шифрування IPsec та ін.

 

В основі цього пристрою ми маємо швидкісний чіп Marvell Peridot, який забезпечує вражаюче повнодуплексне з’єднання 2,5 гігабіт із ЦП до всіх портів, окрім Ether1, надаючи безліч можливостей.

 

У свою чергу, подвійне бездротове з’єднання на частоті 2,4 ГГц також стало набагато потужнішим. Завдяки бездротовому стандарту WiFi 6 або AX пропонує до 90% більшу швидкість у спектрі 2,4 ГГц! Не кажучи вже про загальну стабільність сигналу. Він може обробляти більше клієнтів з кращою продуктивністю.

 

 

MikroTik RB3011 досить добре себе зарекомендував як пристрій із відмінною продуктивністю, який працює на базі процесора з ARM архітектурою, завдяки чому підтримується достатньо значна ефективність у роботі.

 

Модель має десять гігабітних портів, які поділені на дві комутаційні групи, а також – є слот для SFP та повнорозмірний порт SuperSpeed USB 3.0, що слугує для підключення додаткового сховища або модему 3G/4G.

 

 

Новий hAP ax lite LTE6 - найдоступніша домашня точка доступу LTE — маленька, швидка та достатньо потужна, щоб отримати всі можливості RouterOS v7! Одна з найбільш разючих переваг – це наявність CAT6 LTE модему , що дозволить досягти постійної швидкості до 300 Мбіт/с і мати мобільний інтернет у найвіддаленіших місцевостях.

 

hAP axe lite LTE6 оснащений бездротовим зв'язком 2,4 ГГц Wi-Fi 6 (802.11ax) та потужною двоканальною антеною 4,3 дБі, тому залежно від ваших загальних налаштувань ви можете очікувати збільшення швидкості до 90%!

 

На додаток у своїх характеристиках має чотири порти Gigabit Ethernet, двоядерний процесором ARM і 256 МБ оперативної пам’яті, що створює надійний маршрутизатор SOHO.

 

Вдосконалюйте мережу та користуйтеся на повну останніми інноваціями. Переходьте за активними посиланнями в статті та оформлюйте замовлення в особистому кабінеті або зв’язавшись з вашим персональним менеджером.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння