UA

Інноваційні технології у відеокамерах EZVIZ

🗓️ 13-02-2024
👁️ 961

Камери для відеонагляду EZVIZ.

Оновлені пристрої EZVIZ - це революція у сфері відеонагляду. Камери працюють на основі штучного інтелекту, тому з вражаючою точністю розпізнають форми людей, транспортних засобів, рухи та плач дітей і навіть розрізняють звуки тварин - гавкіт та нявкіт. Пристрої підтримують інтеграцію з Apple, Google та Amazon - що створює єдину екосистему розумного дому.

Деякі моделі є повністю автономними і не потребують жодних дротів для живлення чи передачі даних - це підвищує рівень зручності експлуатації та безпеки. Застосунок EZVIZ також повністю оновлений, що забезпечить зручний та швидкий доступ до керування пристроями.

Основні переваги камер EZVIZ:

 

  • Розпізнавання людини за допомогою ШІ. Завдяки цьому можна назавжди забути про хибні тривоги.
  • Усі камери мають інфрачервону (ІЧ) підсвітку, а деякі – гібридну, ІЧ та біле світло.
  • Технологія H.265 оптимізує великі відеофайли і дозволяє зберігати більше даних.
  • Більшість камер мають двосторонній аудіо зв’язок, що дозволяє повністю контролювати ситуацію.
  • Усі нові пристрої вже отримали роз'єм Type-C, що робить їх використання ще зручнішими.

Хочемо наголосити на тому, що EZVIZ запровадив власну програму для збереження природи та навколишнього середовища – EZVIZ Green. Тому усі нові продукти розробляються з урахуванням екологічності. Наприклад, корпус пристроїв виготовляють із переробленого пластику, деякі пристрої використовують сонячну енергію як основне джерело живлення. Є моделі з підтримкою WI-FI, а тому не потребують дротів.


CS-H3C та CS-H3C Color

Камери для відеонагляду EZVIZКамери для відеонагляду EZVIZ


Камери мають сучасний дизайн і водночас наділені передовими технологіями, які створять якісне зображення завдяки роздільній здатності 1920х1080p. Пристрої мають функцію розпізнавання форм людини на основі ШІ, що дозволяє зменшити вірогідність хибних тривог. ІЧ підсвітка до 30 м забезпечує якісне зображення як вдень, так і вночі. Модель CS-H3C Color додатково має видиму підсвітку до 15 м. Ви можете переглянути архів записів, як з карти пам’яті до 512 ГБ, які підтримуються пристроями, так і з реєстраторів Hikvision.


Купольна камера CS-H4

Камери для відеонагляду EZVIZ


Стане чудовою знахідкою практично для будь-якого сценарію безпеки. Адже має міцний корпус і робить неперевершені відео у 2К. Також завдяки ШІ розрізняє форми людини і транспортного засобу, що максимально зменшує кількість хибних тривог. Камера має сирену та стробоскоп, які відлякують зловмисників. А комбінована підсвітка (видима та ІЧ) не залишить нікого не поміченим.

EZVIZ має три пристрої, які підійдуть до сучасного інтер’єру та навіть доповнять його: CS-CB2, CS-H1C і CS-CB1

Камери для відеонагляду EZVIZКамери для відеонагляду EZVIZКамери для відеонагляду EZVIZ


Характеризуються стильним мінімалістичним дизайном, який не буде привертати додаткову увагу до камери.


Функціонал не менш вражаючий: роздільна здатність 1080p у поєднанні з ІЧ підсвіткою до 5м забезпечать якісне зображення як вдень так і вночі. Камера може працювати автономно до 50 днів завдяки акумулятору 2000 мАг (СВ2 та СВ1).


Зручне магнітне кріплення міцно триматиме камеру на кронштейні та металевих поверхнях. Ніхто не залишиться непоміченим, камери спрацьовують на рухи людини. Ви також зможете чути, що відбувається у приміщенні та навіть говорити, адже в цих камерах вбудоване двостороннє аудіо.


Для домашнього використання також стане чудовим варіантом – модель CS-E6.


Об’єктив цієї камери обертається на всі 360° – жоден кут кімнати не залишиться поза зоною огляду. Стане в нагоді, як відеоняня для малят, а також – для пухнастих улюбленців, адже ШІ виявляє форми людини та тварини. Камера спрацьовує при виявленні гучного шуму, гавкання та нявкання, розрізняючи ці звуки. А також фіксується на цілі, стежить за нею та наближає коли ціль віддаляється.


CS-E6 розпізнає рухи людини - махання руками, що часто роблять діти, тому камера чудово підходить для спостереження за малюками.


Під час усіх спрацювань камери на смарт події, ви отримаєте сповіщення про тривогу у застосунку і зможете онлайн переглянути ситуацію у приміщенні.


Вуличні камери, які можуть працювати повністю автономно завдяки сонячним панелям EZVIZ: CS-BC1C та CS-HB8

 

Камери для відеонагляду EZVIZКамери для відеонагляду EZVIZ
 


Ці камери мають можливість автономно працювати від акумулятора 10400 мАг до 270 днів (для моделі CS-BC1C) та до 210 днів (для моделі CS-HB8), що дозволяє не мати зайвих клопотів з постійною підзарядкою.


Збереження усіх важливих файлів відбувається на вбудованій eMMC пам’яті об'ємом 32 ГБ. Перевага eMMC над іншими видами сховищ полягає в швидкості роботи з файлами, завдяки eMMC ви маєте змогу отримати доступ до потрібного відеоархіву чи зв'язаної з відео смарт події за лічені секунди, жодних затримок чи довгих завантажень картинки.


CS-BC1C оснащена PIR сенсором, завдяки якому камера розрізняє людей від інших рухомих цілей.


А ще у цих відеокамер є функція активного відлякування зловмисників за допомогою стробоскопа.


Новинки, які варті особливої уваги – C3X та C8PF

 

Камери для відеонагляду EZVIZКамери для відеонагляду EZVIZ
 


Моделі мають подвійний об’єктив, який дозволяє створити зображення, яке максимально наближене до реалістичного з такою ж колористикою та деталізацією.


C3X активно використовує ШІ, що покращує аналітичні функції, розпізнавання цілей у кадрі на високому рівні.


Камера використовує технологію Dark-Fighter завдяки чому ви отримаєте чудове кольорове зображення навіть при мінімальному освітленні. Ступінь захисту IP67 забезпечить стійкість камер до будь-яких погодних умов.


C8PF оснащена рухом камери по горизонталі, нахилом та зумом. Має 8-кратний змішаний зум для захисту периметру, а також забезпечує відтворення відео «картинка в картинці» з широкого плану та з наближенням. Що дозволить ще більш якісно стежити за периметром та не пропустити жодної деталі. В ній є подвійний аудіо зв’язок, який розширює можливості відеонагляду.


C8PF зменшує кількість помилкових сповіщень, завдяки умінню розрізняти людські фігури від тварин і предметів. Також є функція налаштування чутливості виявлення та графіки часу для подальшої фільтрації небажаних оповіщень.


Для уточнення деталей та оформлення замовлення переходьте за активним посиланням або звернувшись до свого персонального менеджера.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння