UA

Око сокола, що пильнує за дорогами – ANPR IP камери від Dahua

🗓️ 11-07-2024
👁️ 496

Око сокола, що пильнує за дорогами – ANPR IP камери від Dahua

Розпізнавання номерних знаків авто, ведення бази транспортних засобів по кольору, типу кузова та виробнику і ще багато інших корисних функцій – все це нові ANPR IP камери DHI-ITC413-PW4D-IZ1 та DHI-ITC413-PW4D-IZ3 від Dahua. Їх застосування суттєво полегшує охорону великих об’єктів та пропускних пунктів, де потужний автомобільний трафік. Камери можуть бути встановлені на фасадах будівель, біля перехресть, на парковках та інших місцях, де необхідно контролювати рух транспорту.


Основна відмінність модифікації Z1 від IZ3 полягає в оптиці – різна фокусна відстань для різних задач:

  • DHI-ITC413-PW4D-IZ1 – це оптика 2,7-12 мм. Чудово підходить для контролю шлагбаумів на в'їздах та проїздах, де транспортні засоби рухаються не прямолінійно (не по прямій) до камери, а з'являються в кадрі раптово зліва або справа, на швидкостях до 100 км/год.
  • DHI-ITC413-PW4D-IZ3 – це оптика 8-32 мм. Ефективно розпізнає номерні знаки авто, що рухаються на швидкостях до 120 км/год, що робить цю систему ідеальною для відеоспостереження за транспортними засобами з висоти стовпа або фасаду будівлі.


Основні функції камер

 

  • Розпізнавання номерних знаків. Камери можуть розпізнавати номер автомобілів, регіон та колір номерних знаків з високою точністю та швидкістю, а також зберігати та робити пошук в архіві.
  • Аналіз атрибутів автомобілів. Визначення кольору автомобіля, типу кузова, виробника тощо.
  • Робота в умовах низького освітлення. Завдяки інфрачервоному підсвічуванню камери якісно працюють навіть за умов поганого освітлення та вночі.
  • Інтеграція із системами безпеки. Можливість інтеграції з NVR (Network Video Recorder) та іншими системами безпеки для зберігання та аналізу даних.



 

WEB інтерфейс та огляд налаштувань

 

Старий вебінтерфейс Web Service v3.0

Новий вебінтерфейс Dahua


Камери мають зручний веб інтерфейс, що дозволяє легко налаштовувати та керувати їхньою роботою. Під час налаштування можна задати зону детекції номерних знаків, напрям руху авто, обрати які саме атрибути камера має розпізнавати та інші параметри. Існує декілька варіантів веб інтерфейсу, включаючи старий варіант (v3.0) та новий (v4.0)


Робота камер в середовищі DSS

 

Інтерфейс Dahua DSS


Інтеграція камер з програмним забезпеченням DSS дозволяє зробити централізоване керування та моніторинг. Використовуючи центр моніторингу, можна контролювати роботу камер в реальному часі, аналізувати рух транспорту та отримувати дані про номерні знаки автомобілів.

 

Неймовірно важливим є те, що камери ANPR можуть бути додані в систему DSS по Р2Р протоколу, що значно полегшує їх використання там, де немає можливості використовувати спільну локальну мережу з DSS-платформою, або зробити статичну IP-адресу для камер розпізнавання номерів.


Камери ANPR IPDHI-ITC413-PW4D-IZ1 та DHI-ITC413-PW4D-IZ3 від Dahua є потужним інструментом для контролю номерних знаків та ведення загальної бази всіх автомобілів які з’являлись в заданій зоні. Вони забезпечують високу точність детекції, швидкість розпізнавання та пошуку, зручний інтерфейс для налаштування та можливість інтеграції з іншими системами безпеки.


Замовляйте камери DHI-ITC413-PW4D-IZ1 та DHI-ITC413-PW4D-IZ3 на сайті VIATEC вже зараз.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння