UA

Розширення меж можливостей відеоспостереження з біспектральними системами Dahua

🗓️ 04-09-2024
👁️ 316

Розширення меж можливостей відеоспостереження з біспектральними системами Dahua

Біспектральні роботизовані системи Dahua – це високотехнологічні рішення для створення багаторівневих систем периметральної безпеки на об'єктах з великою протяжністю периметра та складним рельєфом. 

 

Завдяки поєднанню оптичних і тепловізійних сенсорів, ці системи забезпечують цілодобовий моніторинг великих територій, виявляючи найменші зміни в обстановці навіть за несприятливих погодних умов. Біспектральні системи Dahua дозволяють отримати високоточну локалізацію об'єктів на екстремальних дистанціях. 


Переваги біспектральних систем Dahua: 

 

  • Покриття великих відстаней одним пристроєм


Система здатна здійснювати моніторинг значних територій, що дозволяє оптимізувати кількість необхідного обладнання. Крім того, вона здатна виявляти та ідентифікувати об'єкти, що рухаються, навіть якщо вони маскуються за рослинністю або іншими перешкодами.

 

  • Використання термального каналу


Ця функція забезпечує виявлення теплових сигнатур, що дозволяє ефективно здійснювати моніторинг в будь-яких погодних умовах – дає змогу чітко бачити теплові контрасти в лісистій місцевості, горах, на полях та водних перешкодах, забезпечуючи всебічний контроль.

 

  • Потужний зум видимого каналу та далекобійний фокус термального каналу


Система оснащена оптичним каналом з високим коефіцієнтом збільшення, що забезпечує деталізоване спостереження вдень, та тепловізійним каналом для ефективного моніторингу в темряві. Причому система придатна для моніторингу різних типів об'єктів, включаючи периметри, кордони та інші території з розлогою площею. Такий функціонал дозволяє ідентифікувати об'єкти на значних відстанях, що недоступні для більшості стандартних камер.


Сфери застосування

  • Захист периметра. Біспектральні системи Dahua ідеально підходять для захисту периметра великих промислових об'єктів, складів, аеропортів та інших критично важливих об'єктів.
  • Силові та воєнні структури. Ці системи, хоча і являються досить коштовними , успішно використовують для деталізованого моніторингу прикордонних зон, проведення розвідувальних операцій та забезпечення громадської безпеки.
  • Інші галузі. Системи Dahua знаходять своє застосування в енергетиці, транспорті та інших галузях, де висуваються високі вимоги до безпеки.


DHI-TPC-SD5441 та TPC-PT8441MA: потужні інструменти для забезпечення безпеки периметра

 

Біспектральні системи Dahua DHI-TPC-SD5441 та TPC-PT8441MA – це потужні інструменти для забезпечення безпеки та раннього виявлення загроз, які поєднують в собі високу дальність виявлення, стійкість до зовнішніх впливів та можливість інтеграції в єдину систему захисту. 

 

Розширення меж можливостей відеоспостереження з біспектральними системами DahuaРозширення меж можливостей відеоспостереження з біспектральними системами Dahua

 

Модель DHI-TPC-SD5441, за функціоналом наближена до традиційних PTZ-камер, здатна виявляти людину на відстані до 1471 метра, а автомобіль – до 4 кілометрів при використанні тепловізійного модуля з фокусною відстанню 50 мм. 

 

Модель TPC-PT8441MA, у свою чергу, демонструє ще кращі результати, виявляючи автомобіль вже з відстані 4,5 кілометрів при аналогічних налаштуваннях. Компактні розміри, що не перевищують габарити мікрохвильової печі, дозволяють легко інтегрувати її в різноманітні мобільні платформи, такі як автомобілі, телескопічні мачти або всюдиходи, для виконання завдань розвідки.

Обидві моделі є потужними інструментами для забезпечення безпеки та здійснення моніторингу великих територій. Вибір конкретного варіанту залежить від потреб користувача та умов експлуатації. 

Для консультації та замовлення біспектральних роботизованих систем Dahua зверніться до вашого персонального менеджера. 

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння