UA

Камера Dahua DH-C4K-P: легендарна кубічна камера повертається в оновленій версії

🗓️ 16-07-2024
👁️ 601

Камера Dahua DH-C4K-P: легендарна кубічна камера повертається в оновленій версії

Зустрічайте оновлену версію легендарної камери Dahua DH-C4K-P! Ця компактна камера улюбленого багатьма кубічного дизайну знову доступна до замовлення. Вона поєднує в собі високу якість зображення, широкий спектр функцій та елегантний дизайн, що робить її гарним вибором для житлової або нежитлової нерухомості.

 

Камера Dahua DH-C4K-P: легендарна кубічна камера повертається в оновленій версії

 

У чому особливість DH-C4K-P?

 

Універсальність


Мережевий інтерфейс RJ45 з підтримкою PoE – універсальні рішення сьогодення. Камера може живитися від джерела постійного струму 12 В або за допомогою PoE, що робить її гнучкою та зручною для встановлення в будь-якому місці. Wi-Fi модуль дозволяє підключатися до камери без використання кабелів, роблячи її інсталяцію простою та швидкою.


Висока чіткість


4-мегапіксельна матриця 1/3 CMOS забезпечує чітке та детальне зображення, дозволяючи користувачу бачити все, що відбувається з максимальною точністю. При цьому якість зображення дає максимально точну інформацію за мить. 


Широкий кут огляду 


Об'єктив 2,8 мм з фокусною відстанню та записом 25 кадрів в секунду забезпечує широкий кут огляду і контролює значну площу одним поглядом. Об'єктив охоплює 92 градуси, даючи панорамний вид на територію.


Нічне бачення


ІЧ-підсвітка 30 метрів дає можливість бачити чітко навіть у темряві, гарантуючи користувачу цілодобовий контроль над всією територією. Камера DH-C4K-P забезпечує абсолютний рівень безпеки 24 години на добу.  


Професійний звук


Камера оснащена мікрофоном та динаміком, що забезпечує двосторонній зв'язок та професійний рівень звуку. Завдяки цьому камера DH-C4K-P стає не лише інструментом для відеоспостереження, але й багатофункціональним пристроєм зв'язку, який може допомогти у різних ситуаціях.


Сумісність


Камера DH-C4K-P повністю сумісна з реєстраторами Dahua по рідному протоколу. Це гарантує просту інтеграцію у вже створену систему відеоспостереження, безпроблемну роботу, єдиний інтерфейс керування та можливість розширення системи в майбутньому.


Монтаж


Можливість монтажу в настільному, настінному та стельовому варіанті,  робить DH-C4K-P максимально гнучкою у розміщенні. Завдяки своїм невеликим розмірам (64х100 мм) та легкій вазі (110 г) камера DH-C4K-P не займе багато місця і легко впишеться в будь-який інтер'єр.


Підтримка карт пам'яті


Камера підтримує карти пам'яті до 256 ГБ, що дозволяє зберігати відеозаписи локально. Користувач може легко переглядати, копіювати або видаляти записані відеозаписи безпосередньо з карти пам'яті.


Штучний інтелект


Вбудований штучний інтелект допомагає розпізнавати об'єкти: людину, автомобіль чи інші обʼєкти при роботі детектора руху. Це значно знижує кількість помилкових тривог, а також ця камера допоможе зосередитися лише на важливих подіях.


Програмне забезпечення


DH-C4K-P сумісна з програмним забезпеченням DMSS, DSS Express\Pro, SmartPSS Lite, DoLynk, що дає широкий спектр можливостей для керування та моніторингу.


Блок живлення


Блок живлення йде в комплекті з камерою, що економить час та кошти. 


Гарантія


Виробник надає 2 роки гарантії на камеру, що підтверджує її високу якість та надійність.

 

Де використовувати DH-C4K-P?


Ця камера підходить для:

  • Магазинів: допомагає забезпечувати безпеку товарів та персоналу.
  • Офісів: контролює доступ та стежить за роботою співробітників.
  • Кав'ярень: слідкує за порядком та обслуговуванням клієнтів.
  • Коворкінгів: на сторожі безпеки орендарів та їхніх речей.
  • Складів: захищає запаси від крадіжок та пошкоджень завдяки стабільному моніторингу ситуації.
  • Детейлінг-центрів: допомагає контролювати процес обслуговування автомобілів.
  • СТО: слідкує за роботою персоналу та безпекою клієнтів.


Dahua DH-C4K-P – це не просто камера, а надійний інструмент для організації повної безпеки на території житлової та нежитлової нерухомості та контролю бізнесу. Наразі компактне і стильне рішення для відеоспостереження Dahua DH-C4K-P знову у продажі.


Замовляйте DH-C4K-P вже зараз на сайті та відчуйте переваги легендарної якості Dahua.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння