UA

Системи безпеки U-PROX: швидкий доступ до укриття під час повітряної тривоги

🗓️ 12-09-2024
👁️ 225

Уявіть собі: лунає сирена повітряної тривоги, і двері укриття швидко відчиняються без задіяння людського ресурсу. Це стало можливим завдяки інтегрованій системі безпеки U-PROX. В умовах, коли кожна секунда надважлива, ця система в автоматичному режимі відчиняє двері, тим самим забезпечуючи безперешкодний доступ до укриття, чим і рятує життя. 

 

Швидкий доступ до укриття від U-PROX

 

Система U-PROX складається з кількох взаємопов'язаних елементів. Зчитувачі встановлені на дверях розпізнають різноманітні ідентифікатори (картки, брелоки, мобільні ідентифікатори в смартфонах). Отримані дані передаються на контролер – серце системи, який обробляє їх та керує всіма процесами. На контролері зберігаються правила доступу та ідентифікатори користувачів. Електромагнітні замки, які утримують двері закритими, спрацьовують за командою контролера. Реле забезпечують швидке перемикання живлення на замки. Датчики положення дверей відстежують їх стан, а сирена сповіщає про зміну режиму роботи системи. Система також інтегрована з охоронною сигналізацією, яка передає тривожні сигнали до єдиного центру та може активувати вільний вхід на територію укриття.

 

Встановлення та налаштування


Встановлення та налаштування системи доступу до укриття U-PROX потребують кваліфікації спеціаліста хоча процес підключення обладнання досить інтуїтивно зрозумілий. Система U-PROX гнучка та може інтегруватися з існуючими системами безпеки, гарантуючи комплексний захист об'єкта.


У системи доступу до укриття U-PROX є два основних режими роботи:


1. Режим контрольованого доступу: Вхід до приміщення можливий лише після успішної ідентифікації за допомогою мобільного додатку, фізичного ключа або введення персонального PIN-коду. Цей режим забезпечує безпеку та контроль доступу для уповноважених осіб.
2. Режим вільного доступу: При оголошенні повітряної тривоги система автоматично переходить у режим вільного доступу. Замок деактивується, що дозволяє швидко та безпечно потрапити до укриття всім, хто потребує захисту.


Як все працює?


Активація тривоги – хаб постійно моніторить інформацію про повітряні тривоги. При отриманні сигналу про тривогу в заданому регіоні, він автоматично розблоковує електромагнітний замок.


Вільний доступ – двері укриття відчиняються, надаючи можливість швидко потрапити до безпечного місця.


Відбій тривоги – після закінчення тривоги замок автоматично блокується, а двері закриваються.

 

Робочий режим навіть під час блекауту 


Навіть у разі повного блекауту та відсутності мобільного зв'язку, хаб U-PROX забезпечує надійний зв'язок з хмарою завдяки додатковим каналам: Wi-Fi та Ethernet. Для ще більшої безпеки хаб підтримує дві SIM-картки різних операторів, що дозволяє автоматично перемикатися між ними у разі відключення одного з них. 


Живлення системи


Для живлення системи автоматизованого доступу в укриттях передбачена антивандальна шафа, всередині якої розміщується літій-залізо-фосфатний акумулятор. Такий акумулятор дозволяє системі працювати автономно, тобто в режимі без основного електроживлення від мережі, понад добу, враховуючи споживання кожного пристрою. 


При відновленні основного живлення від електромережі літій-залізо-фосфатний акумулятор завдяки зарядному пристрою  заряджається автоматично за кілька годин. Таким чином, навіть при тривалих блекаутах та короткочасних ввімкненнях основного електроживлення від мережі, система працює стабільно, автономно та виконує свій функціонал. 

 

Особливості конфігурації 


В системі доступу до укриття U-PROX працюють два незалежних реле. Одне реле для деактивації замка, щоб можна було безперешкодно потрапити на територію укриття. Друге реле – для увімкнення підсвітки, таблички “повітряної тривоги” та “укриття”, які знаходяться на вулиці та дозволяють орієнтуватися людям, які прямують до укриття. Для інформування людей, які знаходяться в укритті, про відбій повітряної тривоги сповіщає встановлена внутрішня сирена. 


Переваги системи доступу до укриття U-PROX

  • Швидкість та надійність. Миттєва реакція на сигнал тривоги завдяки сучасним компонентам та алгоритмам, що допоможе зберегти життя і здоровʼя людей.
  • Безпека. Широкий спектр методів ідентифікації, захист від несанкціонованого доступу, можливість інтеграції з іншими системами безпеки (пожежна сигналізація, охоронна система).
  • Стійкість до перешкод. Система стійка до електромагнітних перешкод та інших зовнішніх впливів.
  • Довговічність. Високоякісні компоненти забезпечують тривалий термін служби.
  • Простота обслуговування. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс для налаштування та управління системою.


Отже, система автоматизованого доступу до укриття на базі U-PROX – це інноваційне рішення, яке забезпечує швидкий та безперешкодний доступ до укриття у разі повітряної тривоги.


Придбати обладнання U-PROX можна на нашому сайті вже сьогодні. 

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння