UA

Автономні контролери та зчитувачі U-PROX зі знижкою 5%

🗓️ 13-08-2024
👁️ 592

U-PROX CLC G80 – це компактний і зручний у використанні автономний контролер доступу, призначений для керування одним входом та поєднаний в єдиному корпусі із вбудованою сенсорною кнопкою запиту на вихід. Він підходить для організації безпечного середовища житлових та комерційних приміщень, складів та виробництв. Контролер другого покоління відрізняється тим, що має памʼять на 500 ідентифікаторів користувачів та 1000 подій, а налаштувати його можна за пару хвилин зі смартфону за допомогою додатку U-PROX Config. 

 

Переваги зчитувачів U-PROX: Нове покоління контролю доступу

 

  • Широкий спектр підтримуваних ідентифікаторів. Зчитувачі U-PROX працюють з різними типами ідентифікаторів, включаючи RFID-карти, брелоки, цифрові ідентифікатори для використання в мобільних телефонах і навіть банківські карти, що дозволяє підібрати оптимальне рішення для будь-якого об'єкта.
  • Захист від клонування. Система захисту цифрових ідентифікаторів для мобільного застосування U-PROX BLE ID від клонування гарантує високий рівень безпеки та запобігає несанкціонованому доступу.
  • Сучасні протоколи зв'язку. Підтримка сучасних протоколів зв'язку забезпечує швидку передачу даних та стабільну роботу системи.

 

Ми пропонуємо своїм клієнтам вигідну пропозицію – додаткову знижку 5% на комплекти U-PROX. 

 

Автономні контролери та зчитувачі U-PROX зі знижкою 5%Автономні контролери та зчитувачі U-PROX зі знижкою 5%Автономні контролери та зчитувачі U-PROX зі знижкою 5%

 


Вибір комплекту, який включає в себе як контролер, так і зчитувач, має ряд значних переваг порівняно з придбанням цих пристроїв окремо:

 

  • Оптимізація роботи системи


Компоненти комплекту U-PROX вже протестовані на сумісність, що гарантує безпроблемну роботу системи. Як правило, комплекти U-PROX мають попередньо налаштовані параметри, що значно спрощує процес встановлення та введення в експлуатацію.

 

  • Економія часу та ресурсів


Всі необхідні компоненти є в комплекті U-PROX, що скорочує час на монтаж. Тепер не потрібно витрачати час на підбір сумісних моделей контролера та зчитувача.

 

  • Гарантія якості


Комплекти виробляються одним виробником, що забезпечує єдиний стиль дизайну, однаковий рівень якості та гарантії. Виробник комплектів U-PROX надає більш розширену технічну підтримку, оскільки вони відповідають за роботу всієї системи.

 

Придбати комплекти U-PROX з додатковою знижкою 5% можна вже сьогодні на нашому сайті, або звернувшись до вашого персонального менеджера. 

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння