UA

Бюджетні камери та реєстратори VIA Security для вашого відеоспостереження

🗓️ 18-10-2024
👁️ 78

Компанія VIATEC робить ринок відеоспостереження доступнішим, пропонуючи у 2024 році нові можливості для створення персоналізованих IP-систем відеонаглядуза дуже вигідною ціною, що дозволяє користувачам створювати системи будь-якої складності та масштабу. 

 

Продукція бренду VIA Security це камери та реєстратори, які спеціально створені для забезпечення основних функцій відеоспостереження.

 

  • Висока надійність – продукція демонструє стабільну роботу в різних умовах експлуатації, забезпечуючи моніторинг без збоїв.
  • Неперервна та подієва реєстрація – користувач може отримати як постійний запис відео, так і активацію запису лише при виявленні руху, що оптимізує процес відеоспостереження.
  • Віддалений моніторинг – можливість віддаленого перегляду відео в режимі реального часу допомогає оперативно реагувати на будь-які нестандартні ситуації.
  • Просте управління – інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє легко налаштувати систему та керувати нею.
  • Автоматичне оновлення – система завжди працює на основі нових технологій завдяки оновленням прошивки через хмару з застосунку.

 

Камери VIA Security – від базових до професійних рішень

 

Бюджетні камери та реєстратори VIA Security для вашого відеоспостереженняБюджетні камери та реєстратори VIA Security для вашого відеоспостереження


Камери VS-B12A та VS-D12A


Це базові PoE камери буллет та купол із фіксованим фокусом та роздільною здатністю 2 мегапікселя, які не підтримують web інтерфейс. Камери обладнані об'єктивом з фокусною відстанню 2.8 мм, що забезпечує широкий кут огляду понад 100 градусів. Для нічного моніторингу передбачена інфрачервона підсвітка з дальністю дії до 30 метрів. Для виявлення руху інтегровано спеціальний датчик. Корпус камер має ступінь захисту IP67, що гарантує стійкість до впливу пилу та вологи. 

 

Основні плюси моделей:

 

  • доступність у порівнянні з аналоговими камерами дорожчих брендів;
  • вирішення базових задач безпеки;
  • сумісність з усіма моделями реєстраторів VIA Security;
  • активація за допомогою спеціального фірмового програмного забезпечення;
  • оптимальний набір функцій для реєстраторів з РоЕ-комутатором.

 

Бюджетні камери та реєстратори VIA Security для вашого відеоспостереженняБюджетні камери та реєстратори VIA Security для вашого відеоспостереження

 

Камери VS-B22AS та VS-D22AS 


Ці моделі також мають роздільну здатність 2 мегапікселя, але ширший кут огляду та інфрачервону підсвітку до 50 м. Наявність web інтерфейсу дає змогу використовувати протоколи RTSP та ONVIF, щоб поєднувати ці камери з обладнанням інших брендів та системами безпеки. Завдяки підтримці P2P забезпечується пряме з'єднання між пристроями без центрального сервера.

Функції Defog (антитуман), сумісність з будь-якими моделями реєстраторів VIA по принципу plug-n-play, легке встановлення в різних місцях спостереження та розумний баланс між ціною і можливостями камер роблять ці моделі оптимальним варіантом для тих, хто шукає надійні та функціональні камери за доступною ціною.

 

Бюджетні камери та реєстратори VIA Security для вашого відеоспостереженняБюджетні камери та реєстратори VIA Security для вашого відеоспостереженняБюджетні камери та реєстратори VIA Security для вашого відеоспостереження

 

Камери VS-B24AS, VS-D24AS, VS-D24AS(VP)


Дані моделі камер отримали ту ж конструкцію і переваги, що й попередній модельний ряд, але з покращеною матрицею на 4 мегапікселя – там, де 2 мегапікселі недостатньо для чіткої картинки, ці моделі дають необхідну деталізацію зображення. 

 

Також в лінійці камер є модель D24AS(VP) із закритим куполом, що забезпечує підвищену вандалостійкість та ідеально підходить для встановлення в зонах з високим ризиком пошкодження, таких як, наприклад, під'їзди житлових будинків.

 

Ці камери пропонують оптимальне співвідношення ціни та якості серед 4 МП моделей на сучасному українському ринку, що робить їх відмінним вибором для створення або розширення систем відеоспостереження.

 

Бюджетні камери та реєстратори VIA Security для вашого відеоспостереження


Камера VS-PT23AWS

 

Ця 3 мегапіксильна роботизована Wi-Fi камера, оснащена фіксованою оптикою 4 мм та працює від джерела живлення 12 В. Камера підтримує гібридне інфрачервоне підсвічування, забезпечуючи чітке зображення на відстані до 60 метрів. 

 

Завдяки технології антитуману та низькому енергоспоживанню, камера демонструє високу стабільність роботи в різних умовах. Сумісність з сучасними кодеками, можливість віддаленого керування та доступна ціна роблять її привабливим варіантом для активного відеоспостереження.

 

Висока якість та доступність реєстраторів VIA Security

 

Бюджетні камери та реєстратори VIA Security для вашого відеоспостереженняБюджетні камери та реєстратори VIA Security для вашого відеоспостереження

 

Реєстратори VS-N1104 та VS-N1108


Відеореєстратори  на 4 та 8 каналів – це бюджетні рішення для побудови систем відеоспостереження. Ці компактні відеореєстратори із вбудованими PoE-комутаторами потужністю 28 Вт та 45 Вт відповідно, здатні розв'язувати найпростіші задачі відеоспостереження. 

Пристрої підтримують HDD до 6 ТБ, забезпечують високу пропускну здатність (40-60 Мбіт вхідний/вихідний потік) та обладнані FullHD HDMI-виходом. Це надійне та ефективне рішення для побудови елементарної системи відеоспостереження.

 

Бюджетні камери та реєстратори VIA Security для вашого відеоспостереженняБюджетні камери та реєстратори VIA Security для вашого відеоспостереженняБюджетні камери та реєстратори VIA Security для вашого відеоспостереження

 

Реєстратори VS-N2105, VS-N2110 та VS-2120


Шукаєте відеореєстратор з нестандартною кількістю каналів? У VIA Security є саме те, що вам потрібно. Завдяки 5, 10 та 20 каналам відповідно, ці моделі заповнюють нішу між традиційними 4- та 8-канальними, та між 16 та 32 канальними

 

Такі реєстратори дозволяють оптимізувати витрати на систему відеоспостереження, оскільки можна вибрати надійний та бюджетний пристрій з точною кількістю каналів, яка необхідна для конкретного об'єкта. Крім того, два відеовиходи HDMI та VGA забезпечують зручне відображення відеосигналу.

 

Бюджетні камери та реєстратори VIA Security для вашого відеоспостереження Бюджетні камери та реєстратори VIA Security для вашого відеоспостереження

Реєстратори VS-N2232 та VS-N2432

 

Ці топові моделі реєстраторів на 32 канали можуть стати надійною основою для створення масштабованої системи відеоспостереження. Підтримка 2 або 4 жорстких дисків забезпечує велику глибину архіву, а можливість запису відео з роздільною здатністю до 4K дозволяє фіксувати деталізоване зображення і закривати більшість потреб користувача. Зручна установка моделі на 4HDD в 19-дюймову стійку (всі необхідні монтажні кронштейни в комплекті) спрощує інтеграцію пристрою в наявну інфраструктуру.

 

Висока пропускна здатність (160 Мбіт вхідний/48 Мбіт вихідний потік) та наявність HDMI-виходу для монітора 4К роблять ці моделі ідеальним рішенням для великих об'єктів, таких як офіси, SMB, виробництва та склади. 

 

Замовляйте обладнання VIA Security на сайті вже сьогодні. 

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння