UA

Енергонезалежність без зайвих витрат: доступні фінансові інструменти для бізнесу

🗓️ 19-09-2024
👁️ 117

Енергонезалежність без зайвих витрат: доступні фінансові інструменти для бізнесу

Інвестування в технології для відновлюваних джерел енергії є стратегічно важливим кроком. Не тільки наша держава, але і міжнародні фонди активно підтримують розвиток відновлювальної енергетики, надаючи фінансові інструменти для придбання та встановлення відповідного обладнання. 

 

Енергонезалежність без зайвих витрат: доступні фінансові інструменти для бізнесу

 

VIATEC, як лідер енергетичної безпеки України, реалізує різноманітне ESS обладнання та ефективні рішення у сфері енергозбереження та альтернативних джерел живлення від світових брендів і пропонує звернути увагу на можливості мінімізації витрат та чинні програми кредитування бізнесу. 

 

Енергонезалежність без зайвих витрат: доступні фінансові інструменти для бізнесу


Гроші на альтернативні джерела енергії: програми, гранти, кредитування 


На сьогодні існує декілька програм та інструментів, які можуть допомогти фінансувати встановлення сонячних панелей, генераторів, інверторів та іншого обладнання.

  • Європейський банк реконструкції та розвитку збільшив фінансування України до 4,5 млрд євро з початку війни, оголосивши про нові інвестиції на конференції в Берліні.
  • Міжнародна фінансова корпорація готує до фінансування чотири нових проєкти в Україні, зокрема у сферах вітрової енергетики та акумуляторних батарей.
  • Програма рішень для відновлюваної енергетики. Уряд Німеччини та Європейський інвестиційний банк виділили 20 млн євро на розвиток відновлюваної енергетики в Україні.
  • Програма "Додай енергії твоєму бізнесу" надає малим та середнім підприємствам комплексну підтримку: від фінансування до консультацій щодо впровадження енергоефективних технологій.
  • Green Growth Fund, який працює на 19 ринках, включаючи Україну, інвестував вже понад 114 млн євро у проєкти з відновлюваної енергетики та енергоефективності.
  • Програма "Доступні кредити 5-7-9%" дозволяє ОСББ та ЖБК придбати сонячні панелі, інвертори та акумулятори на пільгових умовах у 46 банках-партнерах.
  • Програма "ГрінДІМ" пропонує ОСББ та ЖБК компенсацію до 70% вартості обладнання для встановлення сонячних електростанцій (до 1 млн грн), теплових насосів (до 2 млн грн) або комбінованих рішень (до 3 млн грн).
  • Програма кредитування для фізосіб ПриватБанк, Ощадбанк, Укргазбанк, "Сенс банк" та "Глобус" пропонують фізичним особам безвідсоткові кредити до 480 тис. грн на 10 років для придбання генераторів на альтернативних джерелах енергії.

 

 

Енергонезалежність без зайвих витрат: доступні фінансові інструменти для бізнесу

 

Кредитна програма для енергонезалежності від ПриватБанку 


У період нестабільності в енергосистемі, VIATEC та ПриватБанк пропонують рішення, яке допоможе забезпечити автономність дому або бізнесу під час відключень електроенергії. Нова фінансова програма дозволить придбати альтернативні джерела енергії на вигідних умовах.


Переваги кредитування ПриватБанк:

  • Вигідна відсоткова ставка. Від 5% річних за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%».
  • Малий початковий внесок. Реалізація проєкту можлива з мінімальними інвестиціями – від 10% вартості обладнання.
  • Різноманітні варіанти фінансування:

      - До 1 млн грн – без застави на 2 роки.
      - Понад 1 млн грн – кредит із заставою до 5 років.

 

  • Швидкий розгляд заявок. Отримати рішення щодо фінансування можливо в найкоротші терміни.

 

Що можна придбати в кредит від ПриватБанк

 

ПриватБанк надає фінансову підтримку для придбання електрогенераторів, ДБЖ, сонячних та газопоршневих електростанцій, твердопаливних котлів та іншого енергетичного обладнання. Кредит можна оформити на будь-яке обладнання для забезпечення автономного енергопостачання.


Завдяки унікальній пропозиції від ПриватБанк, ви можете придбати на вигідних умовах системи автономного енергопостачання та різноманітне ESS обладнання, що дозволить значно зменшити негативний вплив тривалих відключень електроенергії, а також допоможе забезпечити безперебійну роботу бізнесу та зберегти звичний рівень комфорту життя.

 

Енергонезалежність без зайвих витрат: доступні фінансові інструменти для бізнесу

 

З додатковими питаннями звертайтеся до вашого особистого менеджера.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння