UA

Камери Dahua C5A та H5B: інтелектуальне відеоспостереження для дому та офісу

🗓️ 14-10-2024
👁️ 160

Камери Dahua C5A та H5B: інтелектуальне відеоспостереження для дому та офісу

Dahua C5A та H5B – це дві моделі надійних та функціональних Wi-Fi камер внутрішнього використання від провідного виробника Dahua. Прості у використанні для домашнього користувача та гнучкі для інтеграції в складні системи безпеки, ці камери є відмінним вибором для будь-якого проєкту. 


Завдяки своїм компактним розмірам та широкому набору функцій, а також гарантії 24 місяці, ці камери здатні задовольнити потреби навіть найвибагливіших користувачів. Дані камери мають ряд спільних рис.


Легка і зрозуміла “розпаковка” 


Камери Dahua C5A та H5B відрізняються неймовірною простотою встановлення та налаштування. Завдяки інтуїтивно зрозумілій інструкції та мобільному додатку, ви зможете самостійно встановити камеру та налаштувати її роботу всього за кілька хвилин. Підключення до Wi-Fi мережі відбувається автоматично, а керування камерою здійснюється за допомогою зручного інтерфейсу мобільного додатку.


Проста інтеграція 


Ці сучасні камери демонструють надзвичайну сумісність, легко інтегруючись з усіма продуктами лінійки Dahua, включаючи потужну платформу DSS Pro.


Інтелектуальний потенціал 


В наборі можливостей камер C5A та H5B також є функція детекція руху та інтелектуального виявлення людини та Pet-detection (детекція домашніх тварин як окремого виду обʼєктів спостереження), що робить камери C5A та H5B ще більш корисними.


Сигналізація про надто гучний звук допоможе своєчасно виявити потенційну загрозу, таку як проникнення злодіїв, і негайно сповістити користувача або службу безпеки за допомогою звукового або світлового сигналу, а також відправити push-сповіщення на смартфон.


Висока роздільна здатність


Камери C5A та H5B оснащені 5-мегапіксельною матрицею, що забезпечує високу деталізацію зображення. Користувач зможе легко розпізнати обличчя людей та інші дрібні деталі, що є важливим для забезпечення спокою та безпеки.


Особливості камери Dahua C5A 


Ця модель, за формою нагадуючи крапельку, підтримує функції двостороннього аудіо, що дозволяє не тільки спостерігати за подіями, але і спілкуватися через камеру. Режим приватності камери Dahua C5A допоможе фізично або програмно заблокувати об'єктив камери, щоб забезпечити повну конфіденційність у певних ситуаціях. А вбудована сирена буде актуально при надзвичайних подіях та загрозах. При необхідності камеру можна під'єднати до павербанку. 

 


Основні технічні характеристики:

  • Роздільна здатність 5МП 1/2.7" CMOS
  • Кодеки H.265
  • Кут огляду 90°
  • Роздільна здатність відео 5 МП (2880x 1620) - 25 к\с
  • Дальність підсвітки 10 м
  • Micro SD до 256 Гб


Що щє вміє камера Dahua H5B  


Модель H5B відмінно справляється з функцією автоматичного трекінгу, що робить її незамінною для настільного моніторингу. Її нерідко використовують як відеоняню завдяки компактному розміру, простоті встановлення та можливості нічного бачення, що дозволяє спостерігати за дитиною навіть у темряві. 


Камера відрізняється своїм компактним дизайном та набором функцій: режим “День-ніч”, патруль окремих зон приміщення, повний моніторинг сліпих зон тощо. Однак, найцікавішою особливістю цієї камери є кнопка проактивного виклику прямо в додаток DMSS, яка перетворює її на своєрідну "тривожну кнопку". Це робить H5B незамінним пристроєм для швидкого реагування в нестандартних ситуаціях вдома або в офісі.

 


Основні технічні характеристики:

  • Роздільна здатність 5МП 1/3" CMOS
  • Кодеки H.265
  • Кут огляду 74°
  • Роздільна здатність відео 5 МП (2880x 1620) - 25 к\с
  • Дальність підсвітки 10 м
  • Micro SD до 256 Гб


Сфери застосування


Камери C5A та H5B знайдуть своє застосування як у малих бізнес-сегментах, таких як магазини, кафе та офіси, так і в приватних помешканнях. Їх можна використовувати для забезпечення моніторингу подій та контролю безпеки в торгових мережах, спортзалах, кав’ярнях та розважальних закладах. Крім того, ці моделі будуть корисними у соціальних установах та сфері освіти.


Отже, камери Dahua C5A та H5B – це відмінний вибір для тих, хто шукає надійні, компактні та функціональні камери відеоспостереження. Придбати ці та інші камери Dahua можна вже сьогодні на нашому сайті. 

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння