UA

Мережеві комутатори Hikvision: надійність та гнучкість в одному пристрої

🗓️ 16-10-2024
👁️ 82

Для створення ефективної системи відеоспостереження необхідні потужні мережеві комутатори, здатні обробляти великі обсяги відеоданих. Комутатори Hikvision відповідають найвищим вимогам і забезпечують стабільну роботу всієї системи. Вони пропонують широкий спектр функцій, включаючи високу пропускну здатність, підтримку PoE, а також інтеграцію з програмним забезпеченням Hikvision для централізованого управління.

 

Зараз саме час оновити обладнання! Ми вже переглянули ціни на всі мережеві комутатори Hikvision, знизивши їх на 6%.

 

Мережеве обладнання Hikvision – це інтуїтивне та просте керування 


Управління мережею 


Комутатори Hikvision автоматично створюють візуальну карту всієї системи, дозволяючи легко знаходити будь-який пристрій та відстежувати його підключення.


Моніторинг стану мережі


Система здійснює постійний моніторинг мережі та автоматично генерує сповіщення при перевищенні встановлених порогів пропускної здатності, що дозволяє своєчасно виявляти та усувати потенційні проблеми. 


Сповіщення про тривоги в реальному часі


Інтуїтивно зрозуміла візуалізація тривог на топології спрощує процес діагностики та усунення неполадок, навіть для користувачів з обмеженим досвідом.


Керування та перегляд відео


Легке управління PTZ та іншими камерами – користувачі можуть запускати перегляд та налаштовувати камери прямо з візуалізованої топології мережі.

 





Надійна та стабільна робота Hikvision


Захист від перенапруги 


Вбудований захист від перенапруги 6 кВ в комутаторах Hikvision ефективно поглинає миттєві імпульси високої напруги, захищаючи мережеве обладнання від пошкоджень та забезпечуючи його стабільну роботу.


Функція контролю PoE


Завдяки функції автоматичного перезапуску PoE-портів, комутатори Hikvision самостійно виявляють та усувають проблеми з підключеними IP-камерами, мінімізуючи потребу в ручному втручанні професійного персоналу.


Довготривала передача


Комутатори Hikvision підтримують режим передачі на відстань до 300 метрів, що дозволяє підключати до них кілька IP-камер, розташованих на значній відстані від центрального вузла мережі.


Живлення Hi-PoE


Кожен порт комутаторів Hikvision підтримує стандарт Hi-PoE і здатний забезпечити до 60-90 Вт потужності, що дозволяє живити PTZ-камери з підігрівом, додатковим освітленням та іншими енергоємними функціями без необхідності в окремих блоках живлення.


Комутатори Hikvision це завжди безпечна мережа 


Для підвищення рівня безпеки даних компанія Hikvision реалізувала механізми, які перешкоджають створенню несанкціонованих облікових записів – фізична аутентифікація. Це забезпечує додатковий захист від потенційних загроз. Лише в один клік можна ізолювати порт і виключити витік даних, що гарантує більш безпечне та стабільне функціонування мережі. 

 

Завдяки уніфікованому хмарному керуванню складні розгортання тепер не потребують громіздкого обладнання, ноутбуків чи моніторів. Розумні комутатори можна легко налаштувати за допомогою програми HikPartner-Pro, виконавши лише три простих кроки. Все це можна зробити швидко та зручно, прямо з телефону. 

 

Удоскональте вашу систему відеоспостереження – замовляйте мережеві комутатори Hikvision. А знижені ціни – це ідеальна можливість оптимізувати мережу, підвищити надійність системи та заощадити кошти. 

 

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння