UA

Рішення LTE від MikroTik

🗓️ 26-04-2023
👁️ 1034

 

LTE (Long-Term Evolution) - стандарт мобільного зв'язку четвертого покоління, який дозволяє передавати дані швидко та на великі відстані з високою якістю сигналу. Більшість операторів мобільного зв'язку у світі використовують технологію LTE для забезпечення швидкісного Інтернету на мобільних пристроях, що дозволяє користувачам отримати бездротовий доступ до Інтернету, незалежно від місця перебування.

 

MikroTik, як один із провідних брендів мережевого обладнання, виробляє інноваційні LTE-роутери для підключення до Інтернету через мережі мобільних операторів. У цій статті ми розглянемо п'ять найпоширеніших моделей.

 

Автономний інтернет для дому з hAP ac³ LTE6 kit

 

 

Комплект hAP ac³ LTE6 містить новітній модем CAT6 LTE. Він забезпечує агрегацію операторів, дозволяючи використовувати з’єднання LTE зі швидкістю до 300 Мбіт/с. Працює, використовуючи кілька діапазонів LTE одночасно. Роутер має дводіапазонний бездротовий зв’язок 2,4/5 ГГц для одночасного покриття, який працює по стандарту WiFi 5. Крім того, він має 5 портів Gigabit Ethernet та USB 3.0, який можна використовувати для додаткового сховища.

 

Портативний, захищений роутер з LTE для подорожей та автотранспорту LtAP mini LTE

 

 

Модель RB912R-2nD-LTm&R11e-LTE - маленька бездротова на 2.4 ГГц точка доступу з вбудованим LTE-модемом та GPS-модулем, захищена від погодних умов. LtAP mini LTE має один порт 10/100 Ethernet LAN для дротових пристроїв. Послідовний порт RS232 надає консольний доступ для налагодження. Роутер підтримує такі варіанти живлення: PoE (802.3af/at ), DC 5В (від microUSB), DC 8-30В (від БП).

 

Захищена точка доступу з вбудованим LTE для вулиці

 

 

Модель RBwAPR-2nD&R11e-LTE забезпечує швидкий бездротовий доступ до Інтернету на вулиці. WAP LTE — це невелика бездротова точка доступу з вбудованим LTE модемом, яка підтримує з’єднання 2G, 3G і 4G (LTE). Варто підключитися до вбудованої в wAP бездротової мережі 802.11b/g/n, щоб отримати доступ до LTE зі свого телефону або будь-якого іншого бездротового пристрою. WAP LTE також має один порт LAN 10/100 Ethernet для дротових пристроїв. Роутер має захист від погодних умов, водонепроникний корпус і може бути закріплена на стовпі або стіні.

 

Інтернет «останньої милі» у віддалених місцях з LHGG LTE6 та RBLHGR&R11e-LTE 

 

 

Комплект LHGG LTE6 та RBLHGR&R11e-LTE— це пристрої з вбудованим модулем LTE для доступу до Інтернету «останньої милі» для найвіддаленіших місцевостей.

 

Його можна встановлювати на відкритому повітрі, на стовпах, на дахах будинків або на будь-яких високих конструкціях, що забезпечує зручний доступ до мережі Інтернет, де мобільна мережа не працює.

 

Завдяки великій антені з високим коефіцієнтом посилення, комплекти LHGG LTE6 та RBLHGR&R11e-LTE можуть підключатися до веж стільникового зв’язку у віддалених сільських районах, надаючи доступ до Інтернету «останньої милі» там, де нічого іншого немає.

 

Загалом, роутери LTE від MikroTik - надійні та високопродуктивні рішення для підключення до Інтернету через мобільні мережі.

 

Увесь представлений асортимент на нашому сайті розрахований на закриття найрізноманітніших потреб. У вас є можливість обрати ту модель, яка відповідає вашим вимогам щодо частотних діапазонів, швидкості передачі даних та використання на вулиці.

 

Персональний менеджер завжди відповість на усі ваші питання, проконсультує, допоможе обрати продукт та оформити замовлення. Також замовити LTE-роутери від MikroTik можна за активними посиланнями у статті.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння