UA

Комутатор MikroTik CRS310-8G+2S+IN. Що потрібно знати перед інсталяцією

🗓️ 01-05-2024
👁️ 1182

Комутатор MikroTik CRS310-8G+2S+IN. Що потрібно знати перед інсталяцією?

Покращте свою мережеву інфраструктуру за допомогою комутатора MikroTik CRS310-8G+2S+IN. Цей пристрій створений для складних задач сучасних підприємств, центрів обробки даних та високопродуктивних додатків.


Він пропонує мережеве рішення, яке значно випереджає за можливостями звичайні комутатори та забезпечує бездоганну роботу навіть у найскладніших умовах.


Комутатор MikroTik CRS310-8G+2S+IN. Що потрібно знати перед інсталяцією?
 

Цей комутатор оснащений:

 

  • вісьмома портами 2,5 Gigabit Ethernet, що здатні без особливих зусиль одночасно обробляти потокове передавання даних високої чіткості, масові передачі файлів і резервне копіювання даних;
  • двома 10-гігабітними портами SFP+ , які розроблені для задоволення потреб сучасних мереж, підтримуючи кілька швидкостей передачі даних, включаючи 1 Гбіт/с, 2,5 Гбіт/с і колосальні 10 Гбіт/с.


Широкі мережеві можливості


За допомогою CRS310-8G+2S+IN, оснащеного ефективним двоядерним чіпсетом 98DX226S з тактовою частотою 800 МГц, ви можете розширити можливості своєї мережі. Цей потужний “движок” працює з надійною оперативною пам'яттю 256 МБ, створюючи оптимізоване середовище, яке максимізує розширені можливості RouterOS v7.

Поєднання високопродуктивного комутаційного чипу Marvell 98DX226S, двоядерної архітектури та ОП забезпечує безперебійну роботу будь-яких вимогливих додатків і сервісів. RouterOS v7 пропонує широкий спектр можливостей: від розширених конфігурацій брандмауера до аналізу трафіку в реальному часі.


Оптимальна маршрутизація даних

 

MikroTik CRS310-8G+2S+IN підтримує:

 

  • віртуальні локальні мережі VLAN для сегментації мережі і підвищення безпеки;
  • фрейми Jumbo для збільшення швидкості передачі даних;
  • агрегацію каналів для підвищення надійності і пропускної здатності.


Крім того, комутатор постачається з апаратно розвантаженими можливостями маршрутизації 3-го рівня. Завдяки цій функції пристрій може здійснювати переадресацію на основі IP-адрес. За допомогою цієї функції комутатор може приймати інтелектуальні рішення щодо переадресації на основі IP-адрес, оптимізуючи маршрут, який пакети даних проходять через вашу налаштовану мережу. Це гарантує кращу продуктивність та зменшення затримки, що робить вашу мережу ефективнішою.

 

Міцний і компактний корпус


Комутатор CRS310-8G+2S+IN виконаний у якісному корпусі. Його міцна конструкція гарантує довговічність при постійному використанні без шкоди для продуктивності і надійності.
Є можливість кількох варіантів монтажу, що забезпечує безперешкодну інтеграцію пристрою в існуючу інфраструктуру. До прикладу, за допомогою стандартної 19-дюймової стійки, вушка для кріплення, що йдуть в комплекті, гарантують просту установку. 

Для замовлення комутатора звертайтеся до особистого менеджера або переходьте за посиланням

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння