UA

Нове постачання MikroTik

🗓️ 13-04-2023
👁️ 805

 

Ми отримали нову партію мережевого обладнання від провідного європейського виробника MikroTik. Урахувавши ваші запити, ми розширили продуктову лінійку наступними моделями-новинками:

 

Маршрутизатор MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+

 

Популярна модель потужного маршрутизатора з 9-ядерним процесором TILERA, що працює на тактовій частоті 1,2 ГГц. Оперативна пам'ять об'ємом 2 гігабайти дозволить зберігати повну таблицю маршрутизації BGP.

 

Роутер обладнаний 7-ма Гігабітними мережевими портами і 2-ма SFP слотами. Один із них – слот «SFP+», який забезпечує можливість працювати на швидкості до 10 Гбіт при підключенні до магістрального каналу зв'язку. Завдяки цим можливостям, маршрутизатор може працювати з високими швидкостями передачі даних і забезпечувати стабільність роботи мережі навіть при високих навантаженнях.

 

MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ - найкраще рішення для великих мереж, дата-центрів і провайдерів Інтернет-послуг. Забезпечує високу продуктивність, стабільність і безпеку великої мережі.

 

Маршрутизатор MikroTik hAP ax³ (C53UiG+5HPaxD2HPaxD)

 

Найпотужніший пристрій WiFi 6 із найкращим покриттям бездротової мережі. Оснащений 4-ядерним процесором ARM з тактовою частотою 1,8 ГГц та пам'яттю (1 ГБ RAM + 128 МБ NAND), що забезпечує швидку та ефективну роботу.

 

Підтримує складні правила брандмауера, апаратне шифрування IPsec, Wireguard, BGP, розширену маршрутизацію та кілька VPN-тунелів. Завдяки цьому можна комфортно переглядати веб-сторінки, вести трансляції, грати в ігри та виконувати інші завдання, які вимагають великої пропускної здатності та швидкості.

 

Доданий швидкісний порт USB 3 можна використовувати як для зберігання даних, так і для підключення додаткового модема LTE. Маршрутизатор MikroTik hAP ax³ має достатньо обчислювальної потужності, щоб задовольнити потреби будь-якого користувача.

 

Комутатор MikroTik CSS610-8P-2S+IN

 

Один з найбільш продуманих комутаторів на ринку мережевого обладнання. Має два порти SFP+ для оптоволоконного підключення 10 Гігабіт і вісім портів 1 Гігабіт Ethernet з виходом 802.3af/at PoE. Модель CSS610-8P-2S+IN - оптимальний варіант для найрізноманітніших налаштувань: від домашніх мереж та невеликих офісів до готелів і кол-центрів.

 

Комутатор MikroTik CSS610-8P-2S+IN має унікальне поєднання розміру, функцій і вартості, що дає йому потенціал масштабування. Компактний дизайн та проста конфігурація SwOS роблять процес установки та використання легким і зручним. Відмінно підходить для маленьких і середніх підприємств, які потребують надійного мережевого обладнання з можливістю PoE для живлення пристроїв, таких як IP-камери та VoIP-телефони.

 

MikroTik CSS610-8P-2S+IN підходить для будь-яких умов експлуатації, забезпечує високу продуктивність, стабільність і безпеку мережі.

 

Продукція уже на складі та готові до відвантаження.

Оформити замовлення можна у свого персонального менеджера або на сайті за посиланням.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння