UA

Подвійна сила безпеки – об'ємний звук та подвійна підсвітка відтепер у камерах від Hikvision

🗓️ 05-08-2024
👁️ 1301

Hikvision представляє нову лінійку камер відеоспостереження DS-2CD2xx3G2-LI2U з подвійною перевагою – об'ємний звук та гібридна підсвітка. Користувачі отримують не тільки якісне відео, а й чітке звучання, що дозволяє краще аналізувати події. Ці камери відкривають нову еру в сприйнятті аудіо та відео, адже допомагають краще розуміти ситуацію. 


Поєднання об'ємного звуку та подвійної підсвітки відкриває нові можливості для систем безпеки:

  • Розширені дані для аналітики. Об'єднання аудіо та відео даних дозволяє використовувати складніші алгоритми аналізу.
  • Повна картина події. Камера здатна фіксувати не тільки детальне зображення, але й чіткий звук, що дозволяє отримати повну картину події.
  • Висока ефективність в будь-яких умовах. Завдяки гібридній підсвітці камера працює ефективно як вдень, так і вночі, а подвійний мікрофон дозволяє точно визначити джерело звуку.


LI2U – бачити більше, чути краще


Камери LI2U підходять для спостереження за різноманітними об'єктами: від приватних будинків і квартир до комерційних приміщень, складів, будівельних майданчиків тощо. Завдяки технології Smart Hybrid Lights камери забезпечують чітке і детальне зображення навіть в умовах недостатньої освітленості.


Також усі камери DS-2CD2xx3G2-LI2U серії мають на борту добре відому технологію Acusense. Вона дозволяє розпізнавати та класифікувати об’єкти за типами: людина- автомобіль, а також відфільтровує хибні спрацювання.


Камери LI2U можуть використовуватися для моніторингу приміщень в режимі реального часу, виявлення несанкціонованого проникнення і відправки сповіщень за вимогою.


Ключові особливості камер серії 2CD2xx3G2-LI2U:

  • Висока роздільна здатність 4K/8MP забезпечує деталізоване зображення, що дозволяє розпізнавати об'єкти та події з високою точністю.
  • Вбудований подвійний мікрофон для високоякісного аудіо в режимі реального часу
  • Широкий динамічний діапазон (WDR) 120 dB гарантує чітке зображення в умовах різкого контрасту освітленості, як, наприклад, при спостереженні за об'єктами з великою кількістю вікон.
  • Технологія Smart Hybrid Lights поєднує білу та інфрачервону підсвітку для оптимальної роботи відеонагляду та забезпечення чудової видимості в умовах слабкого освітлення. Ще плюс  4 додаткових режими підсвітки.
  • Кодек H.265+  – ефективна технологія стиснення.
  • Сумісність з протоколами ONVIF, RTSP, HTTPS забезпечує легку інтеграцію з іншими системами безпеки.


Інтелектуальні функції

  • Виявлення руху – отримання сповіщень про будь-які рухи в зоні огляду камери.
  • Аналіз сцени поведінки – виявлення покинутого багажу та зникнення об'єкта.
  • Аналітика відео – широкий набір аналітичних функцій, таких як детекція руху, виявлення перетину об'єктом віртуальної лінії та проникнення в задану зону, моніторинг залишених без нагляду об'єктів, ідентифікація людина\ транспортний засобів, захист від несанкціонованого доступу до камери.


 
Як і будь-які камери від бренду Hikvision, нова серія 2CD2xx3G2-LI2U працює з програмним забезпеченням iVMS-4200, Hik-Connect та Hik-Central.


Нові камери Hikvision вже доступні до замовлення на сайті VIATEC – замовляйте вже зараз.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння