UA

Нове постачання мережевого обладнання MikroTik. Розширення асортименту топовими моделями!

🗓️ 26-09-2023
👁️ 994

Мережеве обладнання MikroTik завжди відзначається надійністю та продуктивністю.

 

Раді повідомити про розширення асортименту в останньому постачанні довгоочікуваними моделями маршрутизаторів, які виходять за рамки звичайних пристроїв:

 

• Дводіапазонний роутер MikroTik RB4011iGS+5HacQ2HnD-IN

• Маршрутизатор MikroTik RB4011iGS+RM

• Маршрутизатор MikroTik L009UiGS-RM

 

MikroTik RB4011iGS+5HacQ2HnD-IN: Двохдіапазонний Wi-Fi роутер з SFP

 

Модель RB4011iGS+5HacQ2HnD-IN - це багатофункціональний роутер, який готовий забезпечити надійним та швидким з'єднанням. За ядром пристрою стоїть процесор AL21400 з тактовою частотою 1.4 ГГц та чотирма ядрами, що забезпечує оптимальну продуктивність. За рахунок 1 ГБ оперативної пам'яті та 512 МБ флеш-пам'яті, роутер може легко справлятися з великою кількістю одночасних підключень.

 

Модель RB4011iGS+5HacQ2HnD-IN має вбудований двохдіапазонний Wi-Fi з підтримкою стандартів IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, що дозволяє підключити бездротові пристрої на різних частотах - 2,4 ГГц та 5 ГГц. Це забезпечує широкий діапазон охоплення та високу швидкість передачі даних.

 

MikroTik RB4011iGS+RM: 10-портовий маршрутизатор

 

Модель RB4011iGS+RM - це 10-портовий маршрутизатор який є ідеальним варіантом для створення надійних мереж у будь-якому середовищі. За основу пристрою було взято RouterOS та потужний процесор ARM з тактовою частотою 1.4 ГГц та 1 ГБ оперативної пам'яті. Цей комутатор забезпечує надійну роботу мережі та оптимальну швидкість передачі даних.

 

Модель RB4011iGS+RM має 10 портів RJ45, які підтримують швидкості 10M/100M/1000M, та один SFP+ порт для підключення до інших мережевих пристроїв. Маршрутизатор підтримує passive PoE для живлення інших пристроїв. Завдяки моніторингу PCB температури та живлення, ви можете бути впевнені в стабільній роботі обладнання навіть в екстремальних умовах.

 

Маршрутизатор L009UiGS-RM

 

Маршрутизатор L009UiGS-RM відзначається потужним процесором ARM, який забезпечує високу продуктивність та надійність. Цей процесор підтримує роботу зі всіма останніми функціями ядра Linux, що розширює можливості пристрою. Ви можете запускати власні контейнерні проекти, такі як рекламний блок Pi-hole або підключати LTE-модеми для резервного з'єднання.

 

Маршрутизатор має вражаючу швидкість і підтримує високу продуктивність завдяки швидкісному Marvell Peridot. Завдяки цьому маршрутизатору, мережа працює без перешкод та забезпечує високу швидкість передачі даних.

 

Новинки відзначаються високою якістю, потужністю та інноваційними можливостями. Вони стануть надійними основами для побудови мережі будь-якого рівня складності та допоможуть забезпечити найкращий зв'язок у будь-якому середовищі.

 

З новими надходженнями також збільшилася кількість обладнання в основному асортименті, а саме:

 

Маршрутизатори
Комутатори
Точки доступу

 

Щоб замовити устаткування з нового постачання MikroTik, переходьте за активними посиланнями та формуйте замовлення в особистому кабінеті. За консультацією звертайтеся до вашого персонального менеджера.

 

Ми й надалі будемо розширювати асортимент мережевого обладнання від MikroTik, пропонуючи надійні та продуктивні рішення для будь-яких потреб.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння