UA

Нове постачання та розширення асортименту MikroTik

🗓️ 09-06-2023
👁️ 1032

Ми отримали нову партію мережевого обладнання від провідного європейського виробника MikroTik.

 

У новому постачанні ми розширили асортимент 2 новими моделями з підтримкою WiFi 6: точка доступу cAP ax (cAPGi-5HaxD2HaxD) та нова версія легендарного hAP ac² з підтримкою WiFi 6 – hAP ax² (C52iG-5HaxD2HaxD-TC)

 

Точка доступу cAP ax (cAPGi-5HaxD2HaxD) - це надійне та ефективне рішення для бездротових мереж офісних приміщень. Забезпечуючи відмінне покриття та здатність обслуговувати велику кількість користувачів, вона дозволяє уникнути проблем зі зниженням продуктивності роботи.

 

Точка доступу cAP ax призначена для монтажу на стелі, що дозволяє уникнути втрати сигналу у великих та переповнених зонах з багатьма перешкодами: дзеркала, скло, телевізори та металеві шафи для файлів, тощо. Забезпечує надзвичайно швидке бездротове підключення та привертає менше уваги, завдяки своєму непомітному дизайну.

 

Зі стандартом бездротової мережі Generation 6 802.11ax, ви отримуєте до 40% більшу швидкість у діапазоні 5 ГГц і до 90% - у діапазоні 2,4 ГГц, у порівнянні з попередніми поколіннями! Точка cAP ax має сучасний Quad core IPQ-6010 процесор з частотою 1,8 ГГц, NAND-пам'ять та 1 Гігабайт оперативної пам'яті. Цього достатньо, щоб використовувати повний потенціал найпотужнішого мережевого ПЗ на ринку - RouterOS v7! Складні правила брандмауера, апаратне шифрування IPsec, Wireguard, BGP, розширене маршрутизування або кілька тунелів VPN для віддаленої роботи - cAP ax може все це робити!

 

Порівняно з попереднім поколінням, cAP ax пропонує кілька покращених типів аутентифікації: OWE, WPA3-PSK, WPA3-EAP та 802.11r роумінг.

 

Точка доступу cAP ax спрощує встановлення та обслуговування мережі в офісі, оскільки має підтримку PoE-in та PoE-out. Ви можете використовувати cAP ax для живлення інших пристроїв: мережеві комутатори, відеоспостереження або навіть інша cAP ax!

 

Завдяки останній системі централізованого управління wifiwave2 CAPsMAN, налаштування багатьох пристроїв cAP ax зводиться до кількох простих дій!

 

Wi-Fi роутер MikroTik hAP ax² (C52iG-5HaxD2HaxD-TC) – нова версія легендарного hAP ac² з підтримкою WiFi6.

 

Роутер hAP ax² пропонує потужні можливості для покращення домашньої мережі. Завдяки використанню новітнього стандарту 802.11ax та підтримці Wave2, цей пристрій забезпечує підвищену швидкість і стабільність зв'язку.

 

hAP ax² ( ) має компактний розмір та пропонує потужний бездротовий сигнал завдяки подвійному діапазону та двом антенам з потужністю 4-4,5 dBi. Завдяки цьому, hAP ax² може забезпечити до 40% більшу швидкість у діапазоні 5 ГГц і до 90% - у діапазоні 2,4 ГГц порівняно з попередніми поколіннями.

 

Роутер hAP ax² підтримує новітній шифрувальний протокол WPA3, що забезпечує вищий рівень безпеки мережі. Роутер має п'ять гігабітних Ethernet-портів для підключення різних пристроїв, а також функцію POE-OUT, яка дозволяє живити інші пристрої, такі як мережеві комутатори або відеокамери, використовуючи hAP ax² як джерело живлення.

 

Загалом, роутер hAP ax² - найкращий варіант для домашніх мереж, пропонуючи потужність і функціональні можливості для найвимогливіших користувачів.

 

Потужні новинки мережевого обладнання уже на складі та готові до відвантажень.

 

Переходьте за активними посиланнями у статті або на сторінку каталогу та оформлюйте замовлення!

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння