UA

Безпека без проводів. До бездротової камери EZVIZ смарт розетка в подарунок!

🗓️ 23-08-2024
👁️ 516

Безпека без проводів. До бездротової камери EZVIZ смарт розетка в подарунок!

EZVIZ – це провідний світовий бренд, який спеціалізується на інноваційних рішеннях для безпеки та комфорту життя. Особливо актуальними сьогодні є позиції, які дозволяють створити безпечний простір в умовах тимчасових відключень електропостачання чи повних блекаутів, а також постійно зростаючих тарифів. 

 

Тому ми підготували вигідну пропозицію: до камер відеоспостереження CS-CB2 (1080P, WH) або CS-CB2 (1080P, BK),  смарт розетка CS-T30-10B-EU в подарунок.

 

Ви часто подорожуєте та залишаєте житло без нагляду? Смарт розетка за розкладом увімкне світло та створить ефект присутності господарів вдома, а автономна камера працюватиме незалежно від наявності електроенергії. Ви точно будете впевнені, що ваше житло під надійним наглядом. А якщо ви заплутались у чергах і графіках відключень, то смарт розетка EZVIZ завжди покаже вам чи є світло дома. Варіантів використання такого комплекту може бути безліч, тому нагадаємо основні переваги зазначених моделей.


Бездротові камери EZVIZ це:

  • Довгий час автономної роботи – камера CB2 оснащена акумулятором ємністю 2000 мА•г, який забезпечує до 50 днів роботи без підзарядки.
  • Компактний та стильний дизайн – камера маленького розміру і доступна у двох кольорах, що дозволяє легко інтегрувати її в будь-який інтер'єр.
  • Легка установка – завдяки магнітній основі камера легко встановлюється і регулюється, що дозволяє розмістити її практично в будь-якому місці.
  • Розумне виявлення руху – камера використовує вбудований PIR-датчик та алгоритм розпізнавання людських фігур, що зменшує кількість хибних тривог.
  • Двосторонній зв'язок – можливість спілкування через камеру в режимі реального часу, ось що робить її ідеальною для моніторингу за дітьми чи домашніми тваринами.
  • Інтеграція з голосовими помічниками – підтримує Google Assistant та Amazon Alexa, що дозволяє керувати камерою за допомогою голосових команд.
  • Висока якість відео – камера знімає відео у роздільній здатності 1080p та забезпечує чітке зображення навіть вночі завдяки інфрачервоному підсвічуванню до 5 метрів.
  • Зберігання даних – підтримує карти пам'яті до 512 ГБ та хмарне сховище EZVIZ CloudPlay.
     


Головні переваги смарт розетки

 

  • Дистанційне керування. За допомогою смарт розетки CS-T30-10B-EU можна вмикати та вимикати електроприлади через смартфон з будь-якого місця, де є інтернет. А сумісність з Google Assistant, Amazon Alexa дозволяє швидко та просто інтегрувати її в систему розумного дому.
  • Створення розкладів. Таймер забезпечує автоматичну роботу пристроїв за заданим індивідуальним розкладом.
  • Моніторинг споживання енергії. Статистика споживання електроенергії може бути корисною для моніторингу енергоефективності будівлі – легко відстежувати споживання та оптимізувати витрати. 

 

Безпека без проводів. До бездротової камери EZVIZ смарт розетка в подарунок!Безпека без проводів. До бездротової камери EZVIZ смарт розетка в подарунок!

 

Свобода та комфорт


Встигніть скористатися вигідною пропозицією! 


Поєднання бездротової камери EZVIZ та розумної розетки CS-T30-10B-EU дозволить створити комфортний та безпечний простір, а наша акційна ціна на такий комплект дає можливість обладнати квартиру, приватний будинок, кав’ярню чи офіс сучасними системами безпеки та автоматизації за менших витрат. 


Замовляйте вже сьогодні. 

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння