UA

Запрошуємо пройти сертифікацію Hikvision

🗓️ 02-09-2022
👁️ 814

Компанія Hikvision оприлюднила фінансові результати за перше півріччя 2022 року. Протягом звітного періоду дохід компанії склав 37,26 мільярда юанів, що на 9,9% більше, ніж у минулому році. При цьому дохід Hikvision на зарубіжних ринках склав 11,71 мільярда юанів із зростанням у порівнянні з минулим роком на 23,72%.

 

«Рухаючись вперед, компанія продовжуватиме зосереджуватися на інноваційних технологіях, продуктах і рішеннях для створення цінності для клієнтів і суспільства», – зазначають на офіційному сайті Hikvision.

 

Приєднуйтесь до лідерів! VIATEC є офіційним дистриб’ютором технологій Hikvision в Україні. Крім широкого асортименту, сервісного обслуговування та технічної підтримки, ми надаємо вам можливість стати сертифікованим експертом в роботі з обладнанням Hikvision.

 

Для цього запрошуємо пройти програму тренінгу та сертифікації HCSA. Hikvision Certified Security Associate проходить у два етапи – перший етап онлайн, а другий – в одному з представництв VIATEC в Україні.

 

Дати офлайн-навчання від VIATEC відкриті. Ви можете заповнити форму за цим лінком, або звернутися до вашого менеджера для узгодження найбільш зручного часу навчання.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння