UA

Новий рівень зручності та безпеки бізнесу на одній платформі Hik-Connect 6.0

🗓️ 20-02-2024
👁️ 1094

Новий рівень зручності та безпеки бізнесу на одній платформі Hik-Connect 6.0

 

Hikvision оновили свій застосунок Hik-Connect і тепер доступне хмарне керування домофонією та контролем доступу. А також багато інших цікавих та корисних функцій.


Hik-Connect – програмне забезпечення (ПЗ), яке відтепер доступне, як для ПК так і для мобільних пристроїв. Також є два режими: особистий (для індивідуально користування) і командний (для бізнесу). Дане ПЗ – найкраще рішення для малого та середнього бізнесу, а також компаній з великою кількістю об’єктів, які розташовані у різних місцях.

Hik-Connect 6.0 це неймовірно об’ємний функціонал у ваших руках із доступом з будь-якої точки світу. Моніторинг 24/7, охоронна сигналізація, відеодомофон, контроль доступу та відвідуваності - все це об'єднано в одній платформі, яка забезпечує зв'язок і захист майна та бізнесу.

 

Оновлений Hik-Connect 6.0.


Оновлення 6.0 принесло користувачам новий веб портал . Він поєднав у собі платформу HikCentral Connect та Hik-Connect – і тому став основним інструментом у роботі інженера з безпеки компанії та власників бізнесу. Усі функції, які є на веб-платформі також доступні і зі смартфону, у застосунку Hik-Connect.

 

За допомогою режиму Hik-Connect Team mode ви зможете

 

  • Легко створювати багаторівневі зони та об’єднувати декілька місць у групи, відображаючи їх на віртуальній мапі.
  • Надавати точні дозволи на основі ролей. Кожен співробітник або мешканець житлового комплексу (у випадку з домофонією), який отримує доступ, матиме QR-код та PIN-код у застосунку. А також може додати своє фото до акаунту Hik-Connect, яке автоматично завантажується на термінали розпізнавання облич для доступу на прохідній.
  • Усі створені дозволи ви можете зробити постійними або обмеженими за конкретним часом чи кількістю днів та комбінувати ці періоди.
  • Створювати моніторингові центри з відеокамер одного або навіть з декількох об'єктів. Це ефективне та централізоване рішення для безпеки вашого бізнесу. Завдяки відеоспостереженню з можливістю інтелектуального аналізу, моніторинг стане ще ефективнішим.
  • Отримувати усі важливі виклики з викличних панелей або терміналів на внутрішні монітори та на смартфони.
  • Зручно та легко керувати усіма точками проходу з одного застосунку.
  • Легко контролювати відвідуваність співробітників у різних філіях. Адже тепер ви зможете у будь-який момент перевірити час приходу та виходу з роботи дистанційно зі смартфона або через веб-платформу, формуючи звіти.

 

Також варто зазначити, що для корпоративних користувачів Hikvision пропонує розширені можливості OpenAPI, які забезпечать інтегрування Hik-Connect у ваші рішення безпеки і не тільки.  

 

Основні налаштування Hik-Connect

 

Оновлений Hik-Connect 6.0.


Внутрішня команда інсталяторів або стороння компанія проводить монтаж обладнання на об'єкті та налаштовує і обслуговує його за допомогою платформи Hik-Partner Pro. Про неї ми вже детально розповідали, ви зможете переглянути інформацію за посиланнями ТУТ і ТУТ

З моменту, як все обладнання встановлено та налаштовано, доступ до нього необхідно передати адміністратору Hik-Connect. Коли адміністратор прийняв обладнання, він додає користувачів до облікового запису компанії або ЖК та надає їм відповідні ролі, а також прописує необхідні правила проходу для співробітників або мешканців які користуються домофонією. У випадку звільнення співробітників або несплати абонентської плати мешканців, так само легко обмежувати певні дозволи.  

У користувачів, яким було надано доступ, у застосунку з'явиться картка з усіма необхідними атрибутами для проходу.

 

Оновлений Hik-Connect 6.0.

Оновлений Hik-Connect також дозволяє створити центр моніторингу камер відеоспостереження через хмару, що є дуже зручною функцією для віддаленого перегляду та керування. Є можливість вивести до 32 каналів на монітор для онлайн перегляду та реагування на смарт-події, які були попередньо налаштовані на відеокамерах.
 

Оновлений Hik-Connect 6.0.

 

Усі налаштування доступів та налаштування обладнання відбуваються через хмару, що дає можливість робити це з будь-якої точки світу, маючи лише інтернет, смартфон або ноутбук.

З хмарними сервісами Hikvision ви отримаєте гарантовану безпеку найвищого рівня. Це підтверджується тим, що Hik-Connect використовує провідні стандарти та протоколи для підтримання максимальної безпеки та надійності:

 

  • Технологія P2P, повноканальне шифрування TLS, шифрування HTTPS/SSL, розширені шифрування RSA, AES і TSL.
  • Немає потреби перенаправляти порти локальної мережі для доступу до Інтернету.
  • Тільки ви та ваші авторизовані з'єднання зможуть отримати доступ до вашої інформації та керувати нею.

 

Безпека, на яку ви завжди можете розраховувати, завдяки сертифікатам від:

 


Більш детально про хмарний контроль доступу, ви дізнаєтеся на семінарі "Обладнання та рішення від Hikvision 2024", який відбудеться вже наступного четверга. Зареєструватися на захід можна за посиланням

 

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння