UA

Відеокамери без ІЧ-підсвічування: переваги та сфера застосування

🗓️ 17-07-2023
👁️ 804

 

Більшість користувачів вважає вбудоване інфрачервоне підсвічування в відеокамерах універсальною та необхідною функцією. Проте, в деяких випадках, ІЧ-технологія навіть заважає. Набагато ефективнішою для закриття найвибагливіших потреб є сучасна система DarkFighter.

 

Про інноваційну технологію DarkFighter ми вже розповідали ТУТ.

 

Коли краще відмовитись від інфрачервоних фільтрів

 

Існує цілий ряд випадків, де не рекомендовано обирати моделі відеокамер з додатковим ІЧ-підсвічуванням. Їх можна розділити на декілька категорій:

 

• Відеоспостереження за умов зовнішнього освітлення;

• Необхідність зробити відеоспостереження менш помітним;

• Отримати чітке та кольорове зображення вночі.

 

Якщо розглядати конкретні ситуації більш детально, функція ІЧ підсвічування не потрібна для спостереження в офісах та бізнес-центрах, охорони на цілодобових об’єктах, оскільки це передбачає наявність якісного освітлення, де підсилення взагалі не застосовується.

 

Інший випадок — якісне відеоспостереження, коли потрібна чітка картинка. Інфрачервона система — це монохромний фільтр, що суттєво впливає на зображення. Вночі, завдяки ІЧ-підсиленню, можна побачити лише, що хтось потрапив на об’єкт, але не можна розпізнати, хто саме.

 

Сучасніші моделі DS-2DE5225W-AE(T5) та DS-2DE5232W-AE(T5) дозволяють «бачити», що відбувається майже так само, як вдень.

 

Сучасні технології нічного моніторингу

 

У PTZ-камерах DS-2DE5225W-AE(T5) та DS-2DE5232W-AE(T5) установлена інноваційна технологія від Hikvision, що використовує світлочутливий сенсор та відповідний об’єктив.

 

Поєднання ультра-великої апертури, асферичної лінзи, спеціального покриття, дозволяє значно покращувати відеоспостереження в темряві, без застарілих способів фізичного застосування LED або ІЧ-світла, а за рахунок чутливості сприйняття та додаткової обробки.

 

При цьому відсутність підсвічування — це максимальна непомітність встановленої відеокамери, що є значною перевагою над порушниками або ворогом. Знайти точку спостереження в умовах темряви буде складно.

 

DS-2DE5225W-AE(T5) та DS-2DE5232W-AE(T5) — це одні з найкращих варіантів, що показують свою ефективність на багатьох важливих об’єктах.

 

Вигідні умови придбання DarkFighter-камер від VIATEC

 

Спеціально для наших партнерів, ми оголошуємо додаткову знижку до ваших умов у розмірі 10%. Термін дії акції з 18.07.2023 по 31.07.2023.

 

Відтепер у вас є можливість придбати якісну та багатоцільову PTZ-систему, або цілий комплекс відеоспостереження за привабливою ціною.

 

Окрім зазначеної технології DarkFighter, моделі DS-2DE5225W-AE(T5) та DS-2DE5232W-AE(T5) мають алгоритми розпізнавання, автоматичне оповіщення, аналіз поведінки, та багато інших корисних можливостей, що автоматизують та покращують процес захисту.

 

VIATEC – офіційний дистриб’ютор передового виробника галузі безпеки Hikvision. Завжди вартість продукції бренду була найпривабливішою на українському ринку. Скористайтеся можливістю та придбайте відеокамери за безпрецедентною ціною.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння