UA

Готове рішення від Ruijie для готелів: стабільне інтернет покриття на великих територіях

🗓️ 15-02-2024
👁️ 842

Wi-fi, мережеве обладнання Ruijie

Стабільне інтернет покриття має бути скрізь – такий виклик сьогодення. Особливо гостро постає питання, коли це багатоповерхова будівля або велика відкрита територія. Що ж робити тоді? Бо це справжній виклик для Wi-Fi-мережі на таких об’єктах, як готелі, резорти, великі заміські комплекси тощо.


У Ruijie є готове рішення для цього питання. Ми вже вам розповідали про успішно реалізоване рішення для складського приміщення на базі мережевого обладнання компанії Ruijie Networks


Клієнтами Ruijie є такі великі готелі, як Club Boran Mare Beach у Туреччині, Grand Lisboa – Китай, GH Universal Hotel – Індонезія та ін. Зазвичай у готелях такого плану виникає питання з підключенням до мережі і можливості централізовано керувати цим покриттям. Ruijie пропонує тип архітектури, коли відбувається контроль мережі з єдиної консолі RujieCloud, а кожен готельний номер оснащений Wi-Fi.


Також є точки доступу, як для застосування у приміщенні, так і на вулиці, тому мережа буде доступна навіть на відкритій території, наприклад, біля басейну.


Зупинимось детальніше на важливих функціях.

 

Wi-fi, мережеве обладнання Ruijie
 

Smart Flow Control


Динамічний розподіл пропускної здатності за типом користувача та типом програми. Є можливість налаштувати швидкість завантаження відповідно до типу гостя, мережі, до якої вони підключаються, кількості днів доступу до мережі або часу. Крім того, ви можете визначити пріоритетність трафіку VIP-гостей для їх ділових зустрічей.


Система авторизації користувачів Captive portal


За допомогою цієї функції, можна легко налаштовувати адаптивні портали, які будуть під контролем ваших мережевих пристроїв. А також редагувати тип доступу, тип автентифікації тощо.


Безперебійний роумінг


Ruijie має ексклюзивну власну розробку під назвою AI Roaming, функція штучного інтелекту роумінгу використовує алгоритми навчання підсилення штучного інтелекту для динамічного визначення місць розташування точок доступу (AP), брендів клієнтів і операційних систем, а також генерує персоналізовані профілі штучного інтелекту для забезпечення безперебійного роумінгу клієнтів. А також завдяки точкам доступу, які працюють на основі протоколів 802.11k/v/r, ви зможете побудувати дійсно стабільну та безшовну мережу.


Бездротова інтелектуальна оптимізація (WIO)


Wireless Intelligent Optimization (WIO) - це інтелектуальне та автоматизоване рішення для оптимізації радіочастот, спеціально розроблене для складних та комплексних сценаріїв бездротової мережі.


Під час роботи цієї програми, вона буде активно збирати просторову інформацію в бездротовій мережі, включаючи SSID, що передається пристроєм ТД, робочий канал, силу сигналу та використання терміналу до ТД (швидкість підключення, затримка, швидкість втрати пакетів тощо). Після узагальнення інформації всіх пристроїв у всій мережі, вона аналізується за допомогою заданого інтелектуального алгоритму, і дається оптимальне рішення для поточної мережі (план каналу і потужності кожного ТД), а налаштування всієї мережі ТД автоматично завершується.


Балансування навантаження


Налаштування групи, дотримуючись власно створених правил, щоб уникнути перевантаження точок доступу. Ці механізми дозволять передбачити трафік і забезпечити хорошу роботу мережі для всіх клієнтів, наприклад, під час проведення корпоративу на території закладу.


Для детальнішої інформації та оформлення замовлення переходьте за посиланням.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння